reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

A może mały minitescik?
Sprawdż! Urodzisz chłopca czy dziewczynke? :)
1. Kiedy zaczeły dokuczać ci nudnosci:
a)w 2-3 miesiącu ciąży
b)zaraz na początku

2.Obejrzyj kolor swojego moczu(w imię nauki,oczywiście :lol: )
a)jest jasny słomkowy
b)ma barwę ciemnożółtą

3.Dotknij swoich stóp:
a)są chłodniejsze niż przed ciążą
b)mają taką samą temperature co zawsze

4.W jaki sposób pokazujesz innym dłonie?
a)do dołu
b)do góry

5.(dla bardziej zaawansowanych:)Jak wygląda twój brzuch?
a)jest jak piłka do koszykówki i leży raczej nisko
b)przypomina melona i jest dość wysoko

Rozwiązanie:)
większość A-Gratuluję to chłopiec.
większość B-Ma pani córeczkę :wink: To tylko zabawa

reklama
Hej dziewczyny, jak to fajnie, że jesteście. Mam dzis od rana doła i najlepiej bym sobie siedziała caly dzień w kącie, ale poczytałam wasze posty i trochę mi lepiej. U mani takiego powera można znaleźć w liście, że az się udziela. Dzięki. Pozdrowionka

aj..bo ja tak sobie mysle ze taaaaak bardzo fajnie jest mi teraz ze "mam" Was przedtem sama sobie bylam :( bo mezulo ze duzo to nie rozumial z tego co sie ze mna dzialo no i inne problemy go dreczyly...
ciesze sie ogroooonmiasto!!!!!!
wiecie ze dzisiaj sobie postanowialm NICI z komp i co....???
nie wyszlo hehe :lol: :lol: :lol:
milego dnia :D

Witajcie Drogie Mamunie

To już 11 tydzień tego szczęscia!! Narazie wszystko jest ok i w sobotę idziemy na USG:))

Napiszcie czy Wam się wyskakują brzunie??

Pozdrawiam

aniu z... pewnie super niespodzianką :) U mnie brzuch wyskoczyl od razu. Wydaje mi sie ze wygladam na 6ty miesiac... Naprawde.
Podobno dlatego ze jestem szczupla. Ale ja w to nie wierze - moje kolezanki - szczuplaki pokazywaly brzuchy dopiero w 5tym miesiacu...

gazelaczek a mi brzuch zginal. Byl, byl byl i znikl :( To bylo tylko takie napecznienie. No troche jest nie powiem, ale nie taki jak na poczatku.
Maniu napisalas o tych malejacych po porodzie piersiach :evil: jak bede miala jeszcze mniejsze niz przed ciaza to lipa. Mam nadzieje, ze u mnie tak nie bedzie :wink:
Dziewczyny a jak u was z seksem, bo mnie to sie tak chce ciagle, ale mam obawy troche i sie boje. Lekarz powiedzial, ze mozna tylko nie szalec z pozycjami, ale ja i tak sie troche boje i dzidzi oka podbic nie chce :wink:

haha Tuskienko!!!
mi piersi zmalaly dopiero teraz a Tymcio ma juz 11 misiecy i teraz sa nawet fajne bo przedtem byl ciut za duze :wink:
a co do pozycji to nie boj sie puk puk maluch Tacie w glowe nie zrobi po porodzie i nie powie i co milo ci :wink:
ale jak juz brzuszek urosnie to najlepiej jest od tylu :lol:

o rany a ja znowu tu wyladowalam :roll: koniec! szlaban! no nie moge musze jeszcze tyle zrobic a ja co :wink:
no ....tak mnie tu do Was ciagnie....
uciekam, uciekam na prawde :wink:
pa
url=http://www.tickercentral.com]
d.png
[/url]

reklama
Kochane Moje :-) DZISIUŚ ROZWIJA SIĘ PRAWIDŁOWO BIJE MU CODOWNE SERDUSZKO :-) Wyniki badań bardzo dobre :-) wszystko jest na dobrej dordze

Do góry