reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Hej Dziewczynki!!!!

Normalnie opuscic Was na trochę i masz czytania na parenaście minut ;D Ale to fajnie bo to znaczy że to forum "żyje"!
Asiołku dzikuję za wpisanie mnie na liste ;) To dobrze że to okropne samopoczucie już Cię opuściło ;)

Brunetka no ja dzisiaj mam wizyte to wezmę zaświadczenie i podjadę tak od razu jeśli zdażę - może uda mi się podpatrzyc jak wyglądaja zajęcia ;D i dowiem się cosik więcej to Ci jutro przekażę ;)

Gazelaczku jaka Ty fajna jesteś na tym zdjęciu malutkim :-) taka śmieszna :-)

ja nie dotykam sie do okien z resztą mamy soecjalistyczny sprzed do mycia okien i jedno okno myje sie 5 minut :-) a do tego Mężul robi to 1000 razy lepiej :-)

Dzien Dobry Kochane!!!!
Jestescie na prawde Kochane ze sie tak martwicie!!! dopadlo nas przesiebienie i ja dam sobie rzad ale najgorzej ma Tymcio bo na dodatek 4-ki zaczely mu wychodzic i sie strasznie meczy...placze placze i placze :( :( no i jak tu siedziec i cos naskrobac przy komp?
Wczoraj tez mielismy wizyte u lekarza...znowu  mam bialko w moczu :( i martwia sie czy wszystko ok z nerkami aj...
w przyszlym tygodniu tez bede pila ten plyn do odczytu poziomu cukru ale tu on smakuje jak oranzada taka zawiesista oranzada :p

Asiolku KOchany z ta rodzinato doskonale Cie rozumiem!!!! i dlatego poniekad ciesze sie ze jestem daleko!!! ;)

;D dobrze, że już jesteś Maniu :-) wspołczuje przeziebienia i i bólu rosnących zebów Tymciowi ...

ja dziś chodze jak ćpunek :-) wszystko wiruje ...

reklama
po raz pierwszy od dawien dawna nie wypilam kawy.... a ciśnienie to mam 90 na 52 :-) i stad zawirowania:-) ale to całkiem ciekawe czuje sie jak po 3 piwkach ihihihih jutro ide do lakarza to zdam mu relacje :-)

Do góry