reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

fajne te pokoiki na www.pali.pl
01_alba_5.jpg

reklama
Dziekuje dziewczyny za rady:) - jak tylko cos znajdziecie to dawajcie znac :laugh:

Asiołku nie zazdroszcze - trzymaj sie!

Asiolek biedaku , jezeli to utrzyma sie do jutra to mysle ze lepiej zebys zadzwonila do lekarza !
Klaudia na obiadek radze zrobic np. ziemniaki i rybe (np.lososia) zapiekane w piekarniku i jakies warzywka !! Dobrze jesc rybke w czasie ciazy !! Ziemniaki w mundurkach bo wtedy zachowuja cale zelazo a my wlasnie teraz najbardziej potrzebujemy zelaza, poniewaz na tym etapie ciazy nasza krew jest najzadsza !!
Dziewczyny ja mam juz tak napiety brzuch ze chyba wiecej nie urosnie moze juz tylko peknac !!!
Witam Sarke w naszym gronie !

Ale tu nie chodzi o to żeby kupować, ale żeby podpatrzeć jakies pomysły a potem wykombinować coś slicznego taniej...
ja np będe zamawiać meble na targu - przyjezdzaja drobni rzemieslnicy ktorzy sami robia meble w dodatku zrobia ci dokladnie to co chcesz i pewnie sporo taniiej - ja juz zamawiałam do łazienki bo nic ładnego w sklepach nie mogłam znależć i naprawde super wyszło...

Anitka dobry pomysł, zwłaszcza te ziemniaczki w mundurkach. Uwielbiam :))))
Ale to w takim razie będzie menu na jutro, bo dzisiaj już zrobiłam risotto :)

reklama
Do góry