reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Ja łóżeczko chce własnie takie, o jakim mówiła brunetka czyli na płozach, bujane, spełniajace funkcje kołyski ale z możliwością blokady. Nie bede miec za bardzo możliwości za każdym razem taszczyc się na góre z wózkiem (mieszkam w domku jednorodzinnym a raczej dwu :p) a wiadomo że dzidza chce się bujac ;D

Co z tym moim suwaczkiem?

reklama
ja jestem w kiblu w ramianch z muszlą klozetową :-) ... nie wiem ile jeszcze wytrzymam:-( tak mnie boli

Fajne te lozeczka z kolyska tez sa,niepowiem... :).Ja jakos tak dzidzi we wozku nigdy nie bujalam ani w kolysce,my mielismy taki lezaczek.Tez bardzo przydatny bo z niego dzidzia widzi swiat :laugh:
43303256

wczoraj zaczeło mnie boleć gardło... ale jeszcze nie na tyle aby zgłosić sie do lekarza... wypiłam wieki kubas mleka z miodem, nasmarowałam szyje amolem i poszłam spać... dziś rano nie mialam zupełnie apetytu... wiec wypiłam kawe, potem pół litra soku malinowego, sok marchwiowy, dwa wielkie kubasy rosołu.... i sie zaczeło :-( sama nie wiem czy to od gardła czy może od tych wszystkich wynalazkó... tylko, że ja mogłam ogórki kiszopne zapijać melkiem i zagryzac marchwią i nigdy od żywności nei miałąm zatrucia choćby nie wiem co... a gardło w sumie aż tak bardzo nei boli :-( ... już sama nei wiem a może to grypa idzie... czekam do wieczora a jak nic sie nei zmieni zamówie wizyte lekarza (mamy takiego naszego )

Witajcie Dziewczynki..
Ja tylko na chwilkę bo w pracy:))) Ten sklep z ubrankami ciązowymi w galerii mokotów to Pępek Świata i tam rzeczywiscie mozna dostać kolekcje wieczorową K. Figury. Byłam tam raz i oglądałam dżinsy - wyszłam po sprawdzeniu ceny - te spodnie kosztowały tam 450 zł!!
Wiem ze czasami fajne wieczorowe ubranka mozna dostac w Kapp Ahl albo H&M - tylko tam trzeba łazić i naprawdę trafić bo ja chyba naprawde nie mam szczęścia. Albo brak mi takiego zmysły wyszukiwania - ale koleżanka kupiła b. łądna sukieneczke wieczorową w H&M ( chyba w Reducie)

Witaj Sara - i naprawdę uwazaj - Dziewczyny są takie super że sie oderwac od nich nie można:))

Asiołku słyszałam o grypie żołądkowej - jak tak wymiotujesz to pij dużo zeby sie nie odwodnić. trzymam kciuki zeby Cię odpusciło

reklama
Do góry