reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Dziewczyny,ile wy placicie za odbitke cyfrowa?Bo my w  www.superfoto.pl   placimy 0,49 za format 10x15.Maja tam darmowy program do pobrania(do edycji i wysylki zdjec a takze darmowe albumy on-line).Jak tam macie zamieszczone zdjecie to nie trzeba sie juz bawic w pomniejszasnie zdjec...
kobieta201m.jpg

reklama
Ależ tu dziś spokojnie - wszystkie panie imprezują.
Agnieszko wypytam męża o te zdjęcia bo to on się tym zajmuje, a ja nie mam pojęcia ile płacimy za odbitki. Komplecik śliczniutki - ja przez internet za często nie zamawiam, bo ciągle się boję że rozmiar nie ten....

Wszystkiego naj dla wszytskich kobietek z okazji 8 marca!!!!!

Dzis jakś śpioch we mnie wstapił. Dosłownie nie mogłam się obudzić. A skoro dziś nasze święto to od rana jem ciasto ;) Wczoraj eksperymentowałam z nowym, bardzo dziwnym przepisem i wyszło super.

Agnieszko bardzo fajny ten komplecik. Ciekawe czy mają w innych kolorkach, ba taki jasny to niepraktyczny. Tylko że ja też przez internet niezamawiam...

Tusia słonko nie martw sie męzem. Ja ogólnie mam wrazenie ze faceci jakos nie do końca umieja wczuc sie w akcje ze beda ojcami. Moim zdaniem to zwykle tchórzostwo a on nie wie jak to ukryc i sadzi ze pod otoczka chłodego i opanowanego próbuje ukryc tą swoja słabość. Napewno bardzo sie cieszy i chwali wszytskim kumplom kiedy nie słyszysz :-) Mój Michał ,takie mam wrażenie, że musiał do tego po prostu dojrzeć.Teraz jest juz zupełnie inaczej. Osttanio bylismy w sklepie Świat dziecka i ogladalismy rózne rzeczy dla maluszka. W pewnym momencie Michał zatrzymał sie i mówi "no pokaz brzuszek,odsłoń i pokaż jaki sliczny" :-)) To jest słodkie, bo nawet jak jedziemy do znajomych i rodziny to mówi"pokaż wszytskim moje dzieło :-)))) ". Ja wiem, że to głupie ale wiem że jest z tego cholernie dumny.

Tusiu dziekuje bardzo za te informacje o ruchach dzidzi. Ja własnie juz drugi dzien łapie schizy bo nie czuje dzidziusia od niedzieli wieczorem. Nie chce panikowac, ale naprawde zaczynam sie martwic. Do tej pory dzidzius ruszal sie co wieczór. :-[

reklama
Niania fajny ten link. Nawet nie wiedziałam, że moja Dzidzia już niedługo będzie ważyć aż 1 kg :)

Do góry