reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

No ja juz bylam zdecydowana na 100% tylko dzis mnie kolezanka tak nastraszyla. Bo to ten sam szpital i sobie odrazu pomyslalam, ze moze oni cos zle robia? Ja naszczescie bede z mezem rodzic to on nie da na mnie krzyczec.

reklama
No to sie ujawnilam a raczej ujawnilismy :D
Zdjecie chcialam dac tylko swoje ale takie jakies nieproporcjonalne wychodzilo i Karol stwierdzil ze nad moim imieniem najlepiej wkleic nas.
Dzieki Aniu!! To zdjecie co wkleilismy wisi w ramce u nas w pokoju bo Karolek lubi sie bawic w photo shopie i mamy pare takich zdjec ;D
a teraz ide nynki-dobranoc dziewczynki
P.S. spoko jak tylko postanowilmy wziasc slub to robimy internetowy wieczor panienski :D uwazam ze to swietny pomysl ;D!!
No i zapomnialam Klaudii podziekowac za ta piosenke co mi przyslala-ja to mam skleroze ::) ale Klaudio wielkie dzieki!!!! :D piosenki tej nie znalam ;)

i bardzo dobrze Tusiu!!! to znieczulenie na prawde jest swietne i z powodu jakis glupich bab ktore zle wykonuja swoja prace nie powinno sie rezygowac...bo to TY rodzisz a nie one!!!!
Dobrze ze bedziecie razem i ze Twoj Maz nie pozwoli takim babom na tego typu wyskoki :p!!!!
Tusiu ja na prawde bylam bardzo zadowolona z tego epiduralu!

Lila no!!!!! nareszcie buzke Twoja widac!!!! fajna z Was para!!!!!! a raczej fajna z Was RODZINKA!!!!! ;D

Tusia nic sie nie przejmuj tym,ze twuj mezulo inaczej podchodzi do ciazy.Ze niejest moze tak wrazliwy....Kazdy facet jest inny no i trudno.Ale to,ze tego tak bardzo nie okazuje to nie znaczy,z esie nie cieszy.A pewnie prawdziwa burze emocji przezyje na porodowce.Czasem dla faceta ciaza to "czarna magia" a jak zobaczy dzieciatko to pewnie wymieknie.
Zobaczysz bedzie dobrym tata.

kobieta201.jpg

Lila bardzo fajne to zdjecie calej rodzinki  :).Fajna jestes babeczka.Tusiu fajny ten nowy watek...masz racje nie bedzie tzeba tyle szukac.
kobieta201m.jpg

Lila chyba zwroce sie z prosba do twojego meza zeby nam zrobil projekcik zaproszenia na 2 urodziny mojego synka :).Bo ja sie zato zabralam ale...jakos dokonczyc nie moge,a jakby chcial sie akurat pobawic to daj znac ;).
kobieta201m.jpg

reklama
Do góry