reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

No ja juz bylam zdecydowana na 100% tylko dzis mnie kolezanka tak nastraszyla. Bo to ten sam szpital i sobie odrazu pomyslalam, ze moze oni cos zle robia? Ja naszczescie bede z mezem rodzic to on nie da na mnie krzyczec.

reklama
No to sie ujawnilam a raczej ujawnilismy :D
Zdjecie chcialam dac tylko swoje ale takie jakies nieproporcjonalne wychodzilo i Karol stwierdzil ze nad moim imieniem najlepiej wkleic nas.
Dzieki Aniu!! To zdjecie co wkleilismy wisi w ramce u nas w pokoju bo Karolek lubi sie bawic w photo shopie i mamy pare takich zdjec ;D
a teraz ide nynki-dobranoc dziewczynki
P.S. spoko jak tylko postanowilmy wziasc slub to robimy internetowy wieczor panienski :D uwazam ze to swietny pomysl ;D!!
No i zapomnialam Klaudii podziekowac za ta piosenke co mi przyslala-ja to mam skleroze ::) ale Klaudio wielkie dzieki!!!! :D piosenki tej nie znalam ;)

i bardzo dobrze Tusiu!!! to znieczulenie na prawde jest swietne i z powodu jakis glupich bab ktore zle wykonuja swoja prace nie powinno sie rezygowac...bo to TY rodzisz a nie one!!!!
Dobrze ze bedziecie razem i ze Twoj Maz nie pozwoli takim babom na tego typu wyskoki :p!!!!
Tusiu ja na prawde bylam bardzo zadowolona z tego epiduralu!

Lila no!!!!! nareszcie buzke Twoja widac!!!! fajna z Was para!!!!!! a raczej fajna z Was RODZINKA!!!!! ;D

Tusia nic sie nie przejmuj tym,ze twuj mezulo inaczej podchodzi do ciazy.Ze niejest moze tak wrazliwy....Kazdy facet jest inny no i trudno.Ale to,ze tego tak bardzo nie okazuje to nie znaczy,z esie nie cieszy.A pewnie prawdziwa burze emocji przezyje na porodowce.Czasem dla faceta ciaza to "czarna magia" a jak zobaczy dzieciatko to pewnie wymieknie.
Zobaczysz bedzie dobrym tata.

kobieta201.jpg

Lila bardzo fajne to zdjecie calej rodzinki  :).Fajna jestes babeczka.Tusiu fajny ten nowy watek...masz racje nie bedzie tzeba tyle szukac.
kobieta201m.jpg

Lila chyba zwroce sie z prosba do twojego meza zeby nam zrobil projekcik zaproszenia na 2 urodziny mojego synka :).Bo ja sie zato zabralam ale...jakos dokonczyc nie moge,a jakby chcial sie akurat pobawic to daj znac ;).
kobieta201m.jpg

reklama
Do góry