reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Witajcie babki.
Ja we takim razie spoznione wczorajsze zyczenia, dla wczorajszych solenizantow Niny, Otki i Adasia. Maluszki rosnijcie zdrowo!!! A dzisiaj konczy 7 miesiac Gabrysia coreczka Luski. Niestety Luska chyba nas nie czyta. Tak czy inaczej zdrowka i usmiechu dla Gabrysi

Witam Kurke bardzo serdecznie po dluzszej przerwie. Kurko juz nas nie opuszczaj!! :) Ania sliczniusia i wogole reszta dzieciaczkow w galerii tez:)
E_mamo, swietnie opatulilas Juleczke. Wiem co to wiatr mocny, bo u nas wieje tak prawie codziennie. Oszalec mozna, bo wlosy oczywiscie nie tak jak byc powinny i dziecko sie zapowietrza. Tak, zaluje, z enie mam przekladanej raczki w wozku.
A Weronika, to oczka ma naprawde slicznie rozmarzone :)

Lila ja tez polecam "Wyspe" raze, z Toba. Baaardzo film mi sie podobal i wogole lubie Ewana McGregora ;) :p

Kredko z tymi polami i pozamiataniemi i nnymi, to ja mam jakies uczulenie, bo wszystko wylapuje :laugh: Np  na forum pisze sie jeszcze, ze dziecko zasmialo sie w glos, a u nas mowi sie ze dziecko smieje sie na glos ::) No i moglabym mnozyc tych przykladow ;)

Elfiko, znowu nowa fotka, no no, fajniutka. To teraz juz chyba naprawde tylko ja zostalam ze stara geba. Trzeba to bedzie zmienic 8)

Ok, jeszcze 3 strony nadrobie z dzisiaj i bede na biezaco

Ja sie szybciutko witam i znikam. Jasio podlapal przeziebienie od tatusia i kicha, kaszle.... Lekarka zapodala nam kilka lekarstw zobaczymy, a w czwartek juz na kontrole oby bylo ok ;D

Kurcze jak mi tak doszla jeszcze praca - to teraz tak ciezko z takim chorym dzieciatkiem. W robocie sie bedzie kumulowac, a ja nie mam jak zostac dluzej. Zycie - dam rade. ;D

-ANITA- pisze:
Hej kochane !!
Najpierw sie przywitam a potem postaram sie chociaz troszke nadgonic !!!
Powiem tylko ze caly czas jestem z wami tylko narazie nie mam czasu na czeste pisanie !!
Aniu g i  Klaudio wam rowniez dziekuje za pamiec !!!
Nianiu masz bardzo ladnie sciete wlosy . Grzywka dodala Ci klasy, ale uwazam ze seksowniej wygladalas bez !!

Anitko wiesz przeciez ze zawsze bede o Tobie pamietac ;). poratowalas mnie w trakcie ciazy - jestem za to ogromnie wdzieczna :-*

zdrówka dlla jasia !!

martuśka najbardziej podoba mi się podbić zupę że niby oko jej podbić ;) u nas sięmówi zabielić jak już

elficzko super ze cośruszyło w tej sprawie!!

a ja tak na moment bo głowa mi pęka !! byliśmy na pacerku zjadłam obiadek i tymi chyba zasypia więc kładęsięz nim buziaczki

Co do mojego Alka to wszystko gra. Rozwija sie to moje dziecie chyba dobrze :)
Mowi po swojemu baba w roznych wersjach, byy, pyy, wff, prrr (takie przez wargi, bo er jako takiego nie wypowiada oczywiscie ;D) Mama nie mowi, nawet przypadkiem, za to dada jeszcze mu wychodzi.
Doczekalam sie jedzenia stopek, przewracania, siedzenia. Sam usiedzi dluzsza chwile, a jak ma male podparcie przy pupie w formie poduszeczki, to podieci nawet i z pol godziny, ale oczywiscie to sie bardzo rzadko zdarza, bo wczesniej zaczyna byc znudzony i wola, mmmm mmmmm mmmm, Co jest okropnie denerwujace ::) Nie wiem czy tak wasze dzieci robia, ale Alus wlasnie, nie placze tylko tak robi. No chcialby cos powiedziec typu "A chodz tu mamuska i wez mnie na rece, pokaz mi jak sie woda leje, albo nachyl mnie do zlewozmywaka, bo za tym przepadam ::) " ale zamiast tego jest mmmmm mmmm ;)
No i bierze sie do raczkowania, a wychodzi mu to do tylu. Podnosi sie z brzuszka na czworaka i chce sie na nogach odepchnac do przodu, ale slizga sie po dywanie na kolanach i tym samym idzie do tylu :)

No to sie upisalam. A jeszcze dla Elfiko, bo pytala. W Polsce bylo naprawde super! Ja kocham te Podbory (to ulica gdzie mieszka moja babcia i skad pochodza moi rodzice a teraz mieszkaja, na peryferiach Skawiny)

Acha i na dzidzie kolejna to ja jeszcze chyba nie jestem gotowa ::) I tez wspomnam ostatnio jak to bylo jak Alus byl malenki.

reklama
czesc Kochane!!!

Czesc Anitko!!!

Witaj Kurko!!!

ide na sniadanie....ale tak na szybko Wam sie przyznam co sobiekupilam :p ;D maszyne!!! hehehe do szycia ;D i szyje Gabinkowa sukienke ;D ;D

Do góry