hanti
Lipcowe Mamy '05
a nasza Joasia nie ma przypadkiem nadal gości ???elfiko pisze:a Joasia to nas cosik zaniedbuje, no nie ładnie nie ładnie![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a nasza Joasia nie ma przypadkiem nadal gości ???elfiko pisze:a Joasia to nas cosik zaniedbuje, no nie ładnie nie ładnie![]()
elfiko pisze:dziewczyny sprawa tego dziecka grubaska ode mnie z przychodni juz nabrała rozpędu, matka ma kuratora z opieki społecznej, mały dostal specjalna diete i jest pod kątrolą dietetyka dziecięcego. ma tez leki rózne na zapobieganie wad rozwojowych spowodowanych otyłościa u niemowląt i chyba bedziie ok.
podobno ta matka sie rozplakała jak sie jej opieka społeczna na glowe zwaliła i obiecala dbac o malego.
mieli kontrole taka bez zapowiedzi i podobno dom zadbany, dziecko ma swoj pokoj, wszystko ok no poza tym jedzeniem, ale mysle ze bedzie poprawa.
hanti pisze:a nasza Joasia nie ma przypadkiem nadal gości ???elfiko pisze:a Joasia to nas cosik zaniedbuje, no nie ładnie nie ładnie![]()
Lilka pisze:Elfiko ale sie ciesze ze wreszcie ktos sie tym zajął!!!!!
super ze nie przeszlas obok tego nieszczesliwego dziecka bez zainteresowania.... :-* :-* :-* :-*
takich ludzi jak ty powinno byc wiecej!!!
Iwon pisze:elfiko pisze:dziewczyny sprawa tego dziecka grubaska ode mnie z przychodni juz nabrała rozpędu, matka ma kuratora z opieki społecznej, mały dostal specjalna diete i jest pod kątrolą dietetyka dziecięcego. ma tez leki rózne na zapobieganie wad rozwojowych spowodowanych otyłościa u niemowląt i chyba bedziie ok.
podobno ta matka sie rozplakała jak sie jej opieka społeczna na glowe zwaliła i obiecala dbac o malego.
mieli kontrole taka bez zapowiedzi i podobno dom zadbany, dziecko ma swoj pokoj, wszystko ok no poza tym jedzeniem, ale mysle ze bedzie poprawa.
Dla Ciebie słowa uznania :-* :-* :-* Jestem pod wrażeniem Twojej wrażliwości i skuteczności![]()
Joaska pisze:hanti pisze:a nasza Joasia nie ma przypadkiem nadal gości ???elfiko pisze:a Joasia to nas cosik zaniedbuje, no nie ładnie nie ładnie![]()
jestem jeste, nadrobilam Was............w miedzy czasie padl moj minilos............mam nadzieje ze pospi!!!
wczoraj co chwile ktos do nas przychodzil..............a dzisiaj taka mialam ochote na kawke z bb.........a tu awaria netu i nie bylo sieci!!!!
elfiko moge powiedziec, ze jestem z Ciebie dumna!!!!!!
nadrabiam dalej i zaraz wracam!!
Joaska pisze:no i nadrobilam................
troszeczke jestem dzisiaj podminowana.....wczoraj mama Rafala dala mi do zrozumienia, ze nie powinnam od wrzesnia isc do pracy, ze dziecko jest za male i nie oplaca sie stazowaz za 500 zl.............qrcze, czy Ona nie rozumie, ze ja musze zrobic staz, bo przepadnie mi dyplom i nauka pojdzie sie ******* !!!!
zreszta mam ja gdzies, nic mi nie pomaga przy malym, rozumiem ja ze ma inne zajecia, ale jak nic dla mnie nie robi to niech mi nie mowi co mam robic!!!
eh......................
elfiko sliczna buzka ...........jaka promienna, wogole nie wyglada jak buzia mlodej mamy hihihi