reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Martuska pisze:
zaczyna byc znudzony i wola, mmmm mmmmm mmmm, Co jest okropnie denerwujace ::) Nie wiem czy tak wasze dzieci robia, ale Alus wlasnie, nie placze tylko tak robi. No chcialby cos powiedziec typu "A chodz tu mamuska i wez mnie na rece, pokaz mi jak sie woda leje, albo nachyl mnie do zlewozmywaka, bo za tym przepadam ::) " ale zamiast tego jest mmmmm mmmm ;)

mój robi yyyyyyyyyy  ;) I też jest to zastepcza forma wyrażania znudzenia, płakać nie płacze  ;)

A i z raczkowaniem podobnie jak u Alusia- do przodu i do tyłu, pupsko ciągle uniesione w górę. Czuję, że lada chwila będe biegac z anim po całym mieszkaniu  :p

WIDZIALAM ze pisalyscie o jajku !! W jaki sposob je podajecie i jak przyzadzone ?
Ja Matteo juz od miesiaca daje tylko dwie butelki dziennie , o 13 obiadek (sma przygfotowuje troche mieska z wazywami lub ze sloiczka i jogurt) i po 17 jakies owocki lub deserek !! I zastanawiam sie czy to wystarczy bo on jakos nie za dobrze przybiera i rosnie !!! Czy wy dajecie wiecej jedzenia ???

Martuska pisze:
Elfiko, znowu nowa fotka, no no, fajniutka. To teraz juz chyba naprawde tylko ja zostalam ze stara geba. Trzeba to bedzie zmienic 8)
martuska nie tylko u Ciebie, u mnie cały czas jedno z pierwszych zdjęć Niny, chyba powinnam pomysleć o zmianie...

no ja juz po spacerku i takich tam.............

mam dzisiaj zly dzien.........poklucilam sie z losiem, zgubilam pieniadze na rachunki i zlamalam nakazy mojej dietki..........boshhhhhhhhhh :mad: :mad: :mad:

maniula coz za zmiany w wygladzie............chociaz przyzwyczailam sie do Twojej buzki, co do maszyny tez mam, ale taka stara na pedal, Singera mojej babci..........tez lubie szyc.......

zdroweczka dla :-* :-* :-* :-* :-*

co ro postepow mojego dziecka to Kuba podnosi sie na ramionach i kolanach i bula sie, podkula nogi i stara sie przemiescic, do tylu najczesciej....no i obkrecanie sie dookola wlasnej osi......to chyba lubi najbardziej....

aha i szacuneczek dla Kaludii....dzis moj syn udziabal mnie w cycusia, nie powiem ze nie boli ałłłłłaa

Nina na razie ząbków nie ma (choć ząbkowanie mamy od miesiąca - tj wycie nocne do księżyca)... ale jak czasem robi kupę przy cycu i zacisnie dziąsełka to wyobrażam sobie jak to będzie jak będzie mieć zęby....auuu

reklama
Do góry