reklama
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Ognik pisze:Witam lipcóweczki
Cześć Ogniku, widzę, że masz bejbiczki nieco starsze od naszych, czyżby może coś rosło pod serduszkiem z terminem na lipiec 2006 ?
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
kate332 pisze:qrcze e_mamo ale ci zazdroszcze tego morza aaaaaaaaaaa ja tez tak chce u nas tylko las, las, góra, las![]()
![]()
![]()
Kaśka ja chcę do lasuuuuuuuuuuuuuu
kate332
lipcowe mamy'05
a tak wogóle to juz wymiękam na forum jeszcze troche to mój mąż zacznie tutaj sie chyba udzielac bo JA NIE MAM CZASU nie moge was dogonic jeszcze na tych mniejszych wątkach łapię o co chodi ale na głównym za cholerę, dzisiaj usnęłam razem z moim bejbi przed 20-tą i wstałam niedawno, trzeba skoczyc pod prysznic i lulu bo jutro do pracy, ale jeszcze przez chwilke poczytam co napisałyscie
hanti pisze:Witamy ciateczkę na lipcówkach :![]()
Wszystkiego najlepszego dla Otki i pozostałych półroczniaczków
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
kate332 pisze:a tak wogóle to juz wymiękam na forum jeszcze troche to mój mąż zacznie tutaj sie chyba udzielac bo JA NIE MAM CZASU nie moge was dogonic jeszcze na tych mniejszych wątkach łapię o co chodi ale na głównym za cholerę, dzisiaj usnęłam razem z moim bejbi przed 20-tą i wstałam niedawno, trzeba skoczyc pod prysznic i lulu bo jutro do pracy, ale jeszcze przez chwilke poczytam co napisałyscie
a bo Ty Kasiu zamiast czytać BB to sobie spanie w dzień urządzasz, a potem nie jesteś na bieżąco
ja się podpieram nosem ale BB mam w jednym palcu ;D
reklama
kate332
lipcowe mamy'05
kasiu my tez jeszcze przed chrzcinami, my planujemy w maju bo nasza chrzestna wyjechała do anglii i bedzie dopiero w maju, ale bedzie fajnie z takim duzym dzieciakiem no i moze bedzie juz ciepłohanti pisze:Jutro mam księdza no i musze o chrzcinach porozmawiać
coniektóre z Was mają to już za sobą(oczywiście chodzi mi o chrzciny)
no i zobaczymy,co nam ksiądz powie...........mam tylko nadzieję,że jakiś fajny przyjdzie :angel:![]()