reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

e_mama pisze:
Ogromniaste buziaki dla Michałka z okazji wkroczenia w drugie półrocze od Julki i ode mnie też :) :-* :-* :-* :-* :-* !!!!

Z okazji skończenia 7 miesięcy buziaczki dla Gabi Maniowej, Matiego Brunetki i Darii Dasarii  !!! :-* :-* :-* :-* :-*
elfiko pisze:
Ja tez zycze wszystkiego najlepszego Gabinkowi od Mani z okazji rozpoczecia 8 miesiaca zycia!!!!

Michalkowi duzy buziak z okazju jubileuszu polroczkowego!!!!
Sto lat dla Dari i Matika!!!i

Bardzo dziękujemy za życzenia. Całe szczęscie to moje 7- miesieczne Szczęście zasnęło.
Mam czas na bb.>:D

reklama
Na początek:DZień Dobry :)

My wczoraj obnizylismy łożeczko i mam wrażenie,że Mateuszowi bardzeij sie podoba.
Chyba jeszcze nie zdązył odkryć,że jego ulubiony baldachim znajduje sie teraz poza jego zasięgiem. Nie ma tak długich rąk aby do niego teraz dosięgnąć.
Oby znalazł sobie inny cel i nadal tak cichutko leżał w łożeczku.
Baldachimem do tego stopnie się interesował,że owijał się nim cały, gryzł go i leżał patrząc w górę, na to kółko konczące stelaż. I cisza w domu jak makiem zasiał.

Coś mi się jednak wydaje,że taki obniżone łożeczko, przez to że bardziej widoczne są szczebelki, zachęca dzieci od samodzielniego siadania.

witam moje miłe ja tylko dzień dobry powiedzieć więc mówię bo łosiu już mnie wsześniej przegnał z kompa :mad: a teraz troszkę za sprzątanie siębiorę
będę później !

Witajcie!!!

Ja juz myslalam, ze sie nie dokopie do bycia na biezaco. To znaczy i tak nie jestem do konca, bo gdzies tam na tylach mam nieprzeczytane strony, ale u mnie to juz sila wyzsza ::)

Juz od dzis obiecuje byc na biezaco, bo mi tego brak i czuje, ze sie zaczynam gubic.

Najpierw skladam najserdeczniejsze zyczenia dzisiejszym solenizantom. Kochane dzieciaczki  Michalek, Gabi, Mati i Daria niech rosna zdrowo!!!
I jeszcze ogromnie chce podziekowac za pamiec o mnie w moje urodziny Asi, E_mamie, Elfiko, Kasi, Tusi, Anitce, Kredce, Ani.g, Damayani, Kate, Mani,  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*  Dziewczyny, bylam naprawde wzruszona, bo jeszcze tylu zyczen z okazji urodzin to nie dostalam :) No i latka leca 8)

Dla GABI, MATEUSZKA, DARII I MICHAŁKA sto lat, zdrówka i słonka!!!

Jak fajnie cieplo na dworze, plusowa temperatura wreszcie. Zaraz idziemy łyknąc powietrza, bo takie siedzienie w domku to tylko szajbkę wywołuje dalszą. Tak sie Kinga domaga wrzaskiem, kaszlem i innymi nowymi dźwiekami noszenia na rękach ;) :p sąsiedzi pomyślą, że dziecko dręczę ;)

Miłego dzionka :)

Ja dziś wpałdła sie przywitać i życzyć pólroczciaczkom wszystkiego naj i musze spadać bo mój kochany student (mąż) zaczył sobie na jutro pracę z pedegogiki no i nie ma bata - trzeba pisać i pisać :(

Dzieciaczki w galerii BOMBASTYCZNE!!!!! :o :o Nic dodac nic ujac. O kazdym mozna by poemat napisac :laugh:

Ja jeszcze tak w skrocie o sobie (zanim zaczne sie rozpisywac o Alku) Wrocilismy calo i zdrowo, choc niestety w Polsce musialam czekac z Alkiem na odlot 6 godzin!!! Samolot byl opozniony :mad:

Kredziu na nartach wyjezdzilismy sie z mezem i bylo wspaniale. Wogole super zima w Polsce, za wyjatkiem tych ostatnich mrozow. Nianiu polecam do nart Bialke, bo to rzut beretem od Bukowiny :)

Chcialoby sie juz do Polski wracac, bo Rodzina, rodzice i dziadki, polske jedzonko i wogole :( Oj nikt nie powiedzial, ze zycie latwe bedzie...

Ok zmykam karmic moje przebudzone Szczescie!

witaj martuśka po nartkach!!!! hmm ja teżbym skoczyła ale obawiam się że przy mojej wadze kolanka całkiem by padły :( moze w przyszłym roku posmigamy :D

dziś mamy 28 więc życzenia składamy mateuszowi :-* , gabci :-* , michałkowi :-* , dari :-* maleństwa rośnijcie nam zdrowoi wesoło !!!!!!

reklama
Dziewczyny, zajrzałam do waszej galerii i normalnie jestem zachwycona Weroniczką od Elfiko. Ma takie śliczne oczka i gęste rzęsy. Mam nadzieję, że Kubuś znajdzie podobną do niej dziewczynkę :D Szkoda, że Weronka zajęta, ale gdyby chciała młodszego... ;D

Do góry