reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

tofinek pisze:
a stary jeszce śpi, wrocil kolo 4 nad ranem, bo premiera Harrego Pottera byla i przyniosl krowki o smaku żabich udek, może reflektujecie do kawy? :laugh:

ja dziekuje , boshhhhhhhh ale fujstwo boshhhh

reklama
hahhahahha, dobre :) to znaczy raczej nie skusiłabym się na degustację, ale kurcze, czego to nie wymyślą :):)

Tofinku czemu mówisz na Tosię purchawka? jeszcze się na Ciebie obrazi hehehehehe

Kornelek dziękuje kochanym ciociom za miłe słówka ;)

A dzisiejszym solenizantom składamy jak zawsze moc grzechotkowo-marchewkowo- zabawkowych życzeń :)

Kredeczko, jeśli chodzi o łóżeczko, to już też je na dniach obniżamy. Wprawdzie Kornel jeszcze nie siada, ani nie chwyta za barierki, ale kto wie, kiedy ten moment nadejdzie ::)

Wczoraj wieczorem zaliczyliśmy pierwszy upadek z łóżka :p To była sekunda, położyłam go na środku do karmienia i na chwilkę odwróciłam, by nalać mu cebion na łyżeczkę. A ten skubaniec trach na boczek, potem na brzuszek, aż znalazł się przy krawędzie i ześliznął :p Dobrze, że obok stało łóżeczko, ktore zamortyzowało upadek i oprócz strachu i zdziwienia ;D, jakiego najadło się moje dziecko, obyło się bez większych szkód ::)

Potem się z tego śmiałam, bo mały znalazł się pod łóżeczkiem i był bardzo nezadowolony, ale gdy usłyszałam ten dźwięk osuwającego się dziecka, prawie zemdlałam ::)

A dzisiaj boli mnie gardło :(

ja mam dzisiaj mega lenia a mialam zamiar posprzatac w szafkach u weroniki bllleeee chyba nic z tego.
wczoraj dostalam reklamowke fajowych ubranek od znajomych meza-nowki bo kupowali dla jakiejs tam dziewczynki w rodzinie a dawno jej nie widzieli i sie okazalo ze mala juz dawno nosi rozmiar wiekszy i te byly male.

Weronika tez juz tak szaleje w lozeczku i na lozku i tez obnizymy o stopien w lozeczku- jeszcze dzisiaj ;D

a tak wogole to ulubiona zabawa mojego dziecka stalo sie ostatnio.... zarzucanie sobie na buzie wszystkiego co szmaciane np sliniak, pielucha, kocyk i wtedy zaczyna wdychac tak achhhhhhhhhhhh i raczki na boki rozklada i sie cieszy jak szalona ::) ;D
kurcze a ja jej zabawki chcialam nowe kupic ;D

a i jeszcze mam pytanie
ja uzywam takich witaminek multitabs ACD a Wy chyba innych tak? jakiegos cebionu?? co to i ile kosztuje?? bo ja place za buteleczke okolo 20zl i wystarcza na trzy tygodnie.

ja mam lenia jak co dzień, więc u mnie to nic nowego  ;D ;D ;D ;D ;D

U nas w łóżeczku materac jest na połowie wysokości i jeszcze nie obniżam, bo mała jest mało ruchliwa i nie siada sama...
myślę, że mamy czas

cebion kosztuje kolo 15-20 zl a wystarcza na długo, bo ja daję około 3-4 kropelki codziennie... tylko, że to jest sama witamina C, cebion multi kosztuje podobnie tylko ma mniejsza buteleczkę i wystarcza krócej... ale i tak z 1,5 miesiąca, może 2, nie pamiętam na ile nam poprzednia butelka wystarczyła...

oki ide dac bobo deserek  ;D
milego likendu kochane lipcoweczki  :-*

dzieki E-mamo za odpowiedz witaminkowa ;D

e_mama pisze:
hahhahahha, dobre :) to znaczy raczej nie skusiłabym się na degustację, ale kurcze, czego to nie wymyślą :):)

Tofinku czemu mówisz na Tosię purchawka? jeszcze się na Ciebie obrazi hehehehehe
a ja spróbowalam i kurcze okazalo się, że to zwykle krowki :p szkoda ;D
skoro mąż to stara purchawa, to Tosia purchawka, no nie ;)

reklama
czesc babule.........

nie spie nie spie tylko goscmi sie musialam zajmowac.............i strasznie zaluje, nie moglam z wami wypic kawusi!!!!obiecuje ze sie poprawie!!!

wsztystkim dzisiejszym solenizantom wszystkiego naj naj, zdroweczka i spelnienia marzen!!!!

wpadne pozniej bo teraz zmykamy na zakupy!!!

Do góry