reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
tusia26 pisze:Jeny Elfiko jakie Weronika ma śliczne, cudne oczy :boshe przepiekne!!!!! jaki to wogóle kolor jakiś turksowy, jak czysty brzeg oceanu wow i te rzęsy. Biedne chłopaki :
![]()
oj ile komplementow , dziekujemy ;D :-*
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
elfiko pisze:Edytko!!! Kawusia i drozdzoweczka z serkiem na ciescie francuskim ;D
słusznie, słusznie, smacznego !!!
tofinek
Fanka BB :)
witam ja z herbatką mogę??? :laugh:elfiko pisze:ja tez disiaj czarna bo mleka mi zabraklo, ale co tam, grunt ze bb dziala ;D
za mna ciezka noc, pobudki czesto gesto a nad ranem placz :-[ chyba brzuch i choliba ta wysypka zowu gorsza , ja juz sily nie mam :-[
co to by bylo elfiko, jakbyś musiala jeszcze rano iśc do pracy???? kurde macierzyński powinien trwać rok, bez jaj...
elfiko
lipcowe mamy ´05
powiem Ci Tofinku ze z tym pojsciem do pracy to by zle nie bylo bo ja sie nie czuje zmeczona, przywyklam chyba
bardziej sie martwie tymi pobudkami ze wzgledu na Weronike bo ona pozniej marudzi w dzien bo jest nie wyspana.
a gdzie Joasia??
cos ostatnio spioch sie z niej zrobil hihihi a my tu z kawkami i herbatkami czekamy ;D
bardziej sie martwie tymi pobudkami ze wzgledu na Weronike bo ona pozniej marudzi w dzien bo jest nie wyspana.
a gdzie Joasia??
cos ostatnio spioch sie z niej zrobil hihihi a my tu z kawkami i herbatkami czekamy ;D
reklama