reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

elfiko jeśli Weronika odziedziczyła rzęsy po Tobie, to rzeczywiście miałaś czym zamiatać przez tym lekarzem !!! WOOW!!!! jest cudna!

i ten zadumany Kornelek jest przeuroczy :)

reklama
tusia26 pisze:
Jeny Elfiko jakie Weronika ma śliczne, cudne oczy  ::) boshe przepiekne!!!!! jaki to wogóle kolor jakiś turksowy, jak czysty brzeg oceanu wow i te rzęsy. Biedne chłopaki  ::)

oj ile komplementow , dziekujemy ;D :-*

u nas spanko było do 4:30 i w sumie pewnie młoda pospała by dalej, tylko mi się zachciało pić i jak odkręcałam korek to buletka zatrzeszczała i od razu byla pobudka :) no ale po cycusiu dalej kimono...

ja tez disiaj czarna bo mleka mi zabraklo, ale co tam, grunt ze bb dziala  ;D

za mna ciezka noc, pobudki czesto gesto a nad ranem placz  :-[ chyba brzuch i choliba ta wysypka zowu gorsza , ja juz sily nie mam  :-[

elfiko pisze:
ja tez disiaj czarna bo mleka mi zabraklo, ale co tam, grunt ze bb dziala ;D

za mna ciezka noc, pobudki czesto gesto a nad ranem placz :-[ chyba brzuch i choliba ta wysypka zowu gorsza , ja juz sily nie mam :-[
witam ja z herbatką mogę??? :laugh:
co to by bylo elfiko, jakbyś musiala jeszcze rano iśc do pracy???? kurde macierzyński powinien trwać rok, bez jaj...

powiem Ci Tofinku ze z tym pojsciem do pracy to by zle nie bylo bo ja sie nie czuje zmeczona, przywyklam chyba
bardziej sie martwie tymi pobudkami ze wzgledu na Weronike bo ona pozniej marudzi w dzien bo jest nie wyspana.

a gdzie Joasia??
cos ostatnio spioch sie z niej zrobil hihihi a my tu z kawkami i herbatkami czekamy ;D

reklama
a stary jeszce śpi, wrocil kolo 4 nad ranem, bo premiera Harrego Pottera byla i przyniosl krowki o smaku żabich udek, może reflektujecie do kawy? :laugh:

Do góry