reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

:-) hehehe :-) ja już dorosłam do tego, że jest mi wszystko jedno czy to bedzie chłopczyk czy dziewczynka aby było zdrowe :-) bardzo sie boje o zdrowie mego Maluszka :-( 10 lat leczyłam sie silnymi hormonami co jakis czas zmieniałam wage ze 100 na 58 :( do tego od 15 roku życia paliłam zawziecie papierosy... i udało mi sie rzucić dopiero całkiem niedawno już bedac w ciązy :-( ech....
Kiedyś myślałam, że uda mi sie zanim zajde w ciąze rzucić palenie, poleczyć zeby, utrzymywać wage przez conajmniej rok lub dwa, jeść odpowiednio aby uzupełnić braki w organiźmie... a tu taka niespodzianka... i teraz trzese sie jak galareta i snią mi sie koszmary... że dziecko rodzi sie chore :-(

reklama
Lila a ciebie to bym wyzwac musiala...co ty tam pisalas o swojej urodzie....Ej no nie przesadzaj,popatrz na mnie ,to dopiero mozna sie usmiac...Ale cotam :laugh:.Nic sie nie przejmuj i wklejaj swoje foto-zobacz jak ja kretynsko w tym czepku wygladam i co z tego,moze przynajmniej sie posmiejecia a smiech to zdrowie :laugh:

Asiolku nie miej takich mysli!! Dzidzius bedzie zdrowy!! zobaczysz ;)

Dziewczyny musze wam cos powiedziec bo normalnie nie moge wytrzymac ;D
Wczoraj na jednym forum wypowiedzialam sie o swoim zwiazku - temat byl ''malzenstwo czy wolny zwiazek''- i napisalam tam ze slubu glownie nie wzielismy przez moja rente rodzinna,bo by mi odebrali.  Beta mi odpisala ze ona sie uczyla i pobierala rente bedac w zwiazku malzenskim!!

A moj kochany Karolek na to '' to co? w tym miesiacu slub bierzemy?'' ;D  Musze jeszcze dokladnie sie dowiedziec w ZUSie jak to jest ,choc wydzwaniam do nich i nikt nie odbiera ::)  Ale ciesze sie strasznie!!!!!! ;D ;D ;D

Aguś ale mnie wystraszylas,hihihi. No co ty!! Z ciebie to sliczna mamusia!!!!!!!! Wszystkie jestescie sliczne!!!!!!!
A prawdopodobnie to dzisiaj sie wam ujawnie,bo wczoraj narobilam sobie specjalnie tyle fotek zeby Karol mial co umiescic ;D
Jak patrze na brzuszki wasze i tych dziewczyn co sa w 30 tc. to ja przy nich wygladam jak w 9 mesiacu!!! ::)
Moj brzuszek jest pokazny ale to pewnie przez to ze juz byl zanim zaszalm w ciaze, hehee ;D

Lilka to co może niedługo bedziesz Panną Młodą :-) ihihihihi :-)

Agnieszko bardzo slodziutko wyglądasz :-) i sympatycznie :-)

Lilka....jeśli byś chciała to moge ci troche doradzić...Ja jestem wdową i pobieram na dziecko ręte rodzinną...nie wiem ,ale może jakoś mogłabym ci cosik podsunąć ...teraz biore ślub więc byłam w zusie żeby się podowiadywać troche...więc troszke mi powiedzieli ;D

Graszka to prosze cie napisz wszystko co wiesz!! bo ja nie moge sie dodzwonic do ZUSu a nie chce mi sie leciec na koniec miasta ;)
I wielkie dzieki!!

Nianiu sukieneczke kupilam w sklepie o nazwie "Mama i Ja"  kosztowala 89zl-sukienka jest dluga.Maja sklep internetowy ale tam jest wszystko ze 2 razy drozsza :p. www.mamaija.com.pl ale mozesz sprawdzic gdzie jeszcze maja filie.

reklama
z  tego co ja wiem to ręty nie odbiorą ci bo to ręta rodzinna ...w przypadku kiedy się uczysz nie odbiora ci jej...w moim przypadku ręta jest dziwnie podzielona na synka i na mnie i myślałąm,że strace swoją cześć ,ale okazało się ,że nie ...babka mi powiedziała ,że ręty rodzinnej nie zmniejszą...w całości teraz bedzie na synka ;Dpozatym ręty po rodzicu w przypadku jak się uczysz ci nie odbiorą do momętu aż nie przestaniesz się uczyć...i w twoim przypadku nie wiem ile masz latek,ale miałam kuzynkę która pobierała długo ręte po tacie ucząc się...zadzwonić zadzwoń do zusu,ale podejrzewam ,że ci powiedzą poprostu,że nie odbiorą ci :)

Do góry