reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

:-) hehehe :-) ja już dorosłam do tego, że jest mi wszystko jedno czy to bedzie chłopczyk czy dziewczynka aby było zdrowe :-) bardzo sie boje o zdrowie mego Maluszka :-( 10 lat leczyłam sie silnymi hormonami co jakis czas zmieniałam wage ze 100 na 58 :( do tego od 15 roku życia paliłam zawziecie papierosy... i udało mi sie rzucić dopiero całkiem niedawno już bedac w ciązy :-( ech....
Kiedyś myślałam, że uda mi sie zanim zajde w ciąze rzucić palenie, poleczyć zeby, utrzymywać wage przez conajmniej rok lub dwa, jeść odpowiednio aby uzupełnić braki w organiźmie... a tu taka niespodzianka... i teraz trzese sie jak galareta i snią mi sie koszmary... że dziecko rodzi sie chore :-(

reklama
Lila a ciebie to bym wyzwac musiala...co ty tam pisalas o swojej urodzie....Ej no nie przesadzaj,popatrz na mnie ,to dopiero mozna sie usmiac...Ale cotam :laugh:.Nic sie nie przejmuj i wklejaj swoje foto-zobacz jak ja kretynsko w tym czepku wygladam i co z tego,moze przynajmniej sie posmiejecia a smiech to zdrowie :laugh:

Asiolku nie miej takich mysli!! Dzidzius bedzie zdrowy!! zobaczysz ;)

Dziewczyny musze wam cos powiedziec bo normalnie nie moge wytrzymac ;D
Wczoraj na jednym forum wypowiedzialam sie o swoim zwiazku - temat byl ''malzenstwo czy wolny zwiazek''- i napisalam tam ze slubu glownie nie wzielismy przez moja rente rodzinna,bo by mi odebrali.  Beta mi odpisala ze ona sie uczyla i pobierala rente bedac w zwiazku malzenskim!!

A moj kochany Karolek na to '' to co? w tym miesiacu slub bierzemy?'' ;D  Musze jeszcze dokladnie sie dowiedziec w ZUSie jak to jest ,choc wydzwaniam do nich i nikt nie odbiera ::)  Ale ciesze sie strasznie!!!!!! ;D ;D ;D

Aguś ale mnie wystraszylas,hihihi. No co ty!! Z ciebie to sliczna mamusia!!!!!!!! Wszystkie jestescie sliczne!!!!!!!
A prawdopodobnie to dzisiaj sie wam ujawnie,bo wczoraj narobilam sobie specjalnie tyle fotek zeby Karol mial co umiescic ;D
Jak patrze na brzuszki wasze i tych dziewczyn co sa w 30 tc. to ja przy nich wygladam jak w 9 mesiacu!!! ::)
Moj brzuszek jest pokazny ale to pewnie przez to ze juz byl zanim zaszalm w ciaze, hehee ;D

Lilka to co może niedługo bedziesz Panną Młodą :-) ihihihihi :-)

Agnieszko bardzo slodziutko wyglądasz :-) i sympatycznie :-)

Lilka....jeśli byś chciała to moge ci troche doradzić...Ja jestem wdową i pobieram na dziecko ręte rodzinną...nie wiem ,ale może jakoś mogłabym ci cosik podsunąć ...teraz biore ślub więc byłam w zusie żeby się podowiadywać troche...więc troszke mi powiedzieli ;D

Graszka to prosze cie napisz wszystko co wiesz!! bo ja nie moge sie dodzwonic do ZUSu a nie chce mi sie leciec na koniec miasta ;)
I wielkie dzieki!!

Nianiu sukieneczke kupilam w sklepie o nazwie "Mama i Ja"  kosztowala 89zl-sukienka jest dluga.Maja sklep internetowy ale tam jest wszystko ze 2 razy drozsza :p. www.mamaija.com.pl ale mozesz sprawdzic gdzie jeszcze maja filie.

reklama
z  tego co ja wiem to ręty nie odbiorą ci bo to ręta rodzinna ...w przypadku kiedy się uczysz nie odbiora ci jej...w moim przypadku ręta jest dziwnie podzielona na synka i na mnie i myślałąm,że strace swoją cześć ,ale okazało się ,że nie ...babka mi powiedziała ,że ręty rodzinnej nie zmniejszą...w całości teraz bedzie na synka ;Dpozatym ręty po rodzicu w przypadku jak się uczysz ci nie odbiorą do momętu aż nie przestaniesz się uczyć...i w twoim przypadku nie wiem ile masz latek,ale miałam kuzynkę która pobierała długo ręte po tacie ucząc się...zadzwonić zadzwoń do zusu,ale podejrzewam ,że ci powiedzą poprostu,że nie odbiorą ci :)

Do góry