reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Witam lipcóweczki-laseczki po weekendzie :) Imprezki się skończyły i trzeba wracać do pracy :) Zawsze w weekend objem się za cały tydzień i w poniedziałek brzuszek większy niż zwykle :) W sobotę obskoczyliśmy 2 imprezki a wczoraj mężuś zaserwował mi znowu 3 gałki lodów nugatowo-czekoladowo-waniliowych posypanych startą gorzką czekoladą i polanych likierem czekoladowym bailey's :) O rano na samą myśl o nich już mi znowu ślinka leci :) No ale w tygodniu się oszczędzam ze słodyczami, to przynajmniej w weekend sobie odbiłam :)
A dzisiaj czeka mnie jeszcze wizyta u dentysty :)

Asiołku, dzięki za wpisanie Kajtusia na listę :)

reklama
;D ;D ;D dzień dobry w poniedziałek :-) znów jajka u mnie na śniadanie :-) 4 jajka gotowane na twardo, pokrojone drobniutko, do tego szczypta soli, pieprzu, duża łyżka majonezu i jak zwykle mój ukochany ostatnio szczypiorek i mamy wspaniałą paste jajeczną na śniadanko do kanapeczek :-)

CO tam u Was kochane Babulki :-) mi weekend minął na ostrym graniu w Heroes III uwielbiam :-) moge grac miesiącami i nigdy mi sie nie nudzi a teraz dostałam ampe dla wytrawnego gracza :-) taka serio wspaniała... i z Mężulem w sojuszu walczymy z siłami zła ihihihih bo jak walczymy przeciwko sobie to sie kłócimy :-) ech uwielbiam :-)

kiedyś byłam miesożerna odkad jestem w ciazy to nie bardzo mimiesko smakuje wiec musze ratowac sie inaczej aby białka była odpowiednia ilość :-)

No ja z mięska to teraz też jedynie kurczaka jem, a poza tym to serki, jajka, jogurciki, kefir itp.

O rany, ale mi się nie chce z domu wychodzić. U nas cały czas sypie śnieg i jest straszny wiatr, brrrr. No ale idę borować ząbki :)

ja też sie wybieram w końcu do denstysty mam 3 zeby do leczenia i musze kamień usunąć.. wcześniej zwlekałam bo chwilami jeszcze mnie mdlłości dopadały ale teraz już nie ma co odwlekać tylko trzeba isc i poleczyć.

witam po weekendziku :D
no to widze ze zapoczatkowalam wychodne do dentysty hihihi ;D ja ide jeszcze 16 zaplombowac zabka a potem mam dwa w ktorych wymienie stare plomby i uzebienie bedzie na cacy :D

ja juz po sniadanku,Asiolkowi ma sie na jajeczka a ja od poczatku ciazy wcinam twarozek,tyle ze robie go po swojemu rozdrabniam, wlewam mleko,dodaje szczypiorek czasem cebulke,pieprz sol i wcinam!! nakladam sobie na chlebek a na serek dodatkowo pomidorek- to moje menu na sniadanie od poczatku ciazy - wiec Asiolku moze bedziemy mialy chlopcow bo ja na mieso tez patrzec nie moge a wczesniej to wcinalam i to rowno ;D

reklama
Czesc dzieweczki, a ja na sniadanko to ostatnio tylko tosciki z dzemem lub z serkiem twarogowym wcinam :)
I pomyslec ze kiedys dnia bez kielbachy sobie nie wyobrazalam :)
Jesli chodzi o miesko to tez mi niebardzo podchodzi a jak mam juz doprawiac jakies miesiwo to az mnie mdli brrr
Kurczaczka zawsze uwielbialam a teraz jakos tak bez niego czuje sie szczesliwsza ;D

Do góry