reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Joaska pisze:
oj baby, ale produkcja...........

moj minilos spi..........a ja ogarnelam cala chalupe, dzisiaj przyjezdza do Nas siostra Rafala.............jakos nie skacze pod sufit, tymbardziej, ze to ja ja bede musiala zabawiac bo los w pracy!!

a wiecie że o naszych mini też myślałam tylko że może do czasu aż będą duzi ;) to już nie będzie takich łosi tylko hmm mężczyźnie tak jest trzeba ich wychować na niełosi :D

reklama
gazelaczek pisze:
Kredeczko, ale Tymi jest mądry! Mojemu Mackowi niania pokazywała jak sie podnosi ręce do góry, ale w ogóle nie załapał o co chodzi. Patrzył się szeroko otwartymi oczyma co ona robi i ze stoickim spokojem podgryzał grzechotkę ::) No i Maciek praktycznie w ogóle nie mówi.. Mąż z dumą stwierdza, że On po prostu myśli ;D

[
gazelko kochana tymikowi rączki to ja podnosiłam nie nie tak żeby pokazać i załapał jeszcze za mały :)

sylwia ja też nadrabiam te świeże zaległosci :)

e_mama pisze:
A ja właśnie oglądałam brzuszki Lipcóweczek 2006, ciekawe kiedy mi minie takie wzruszenie związane z samą myslą o ciąży?
Też tak macie, bo ja z jednej strony cieszę się, że mam to za sobą i dzidzia co raz większa, a z drugiej strony to jenak był wyjątkowo-wyjątkowy czas ;D ;D :laugh:

ah wyjatkowy wyjątkowy baardzo często wspominam ciążę i ........poród też choć bolało na maksa ale co tam zarąbiste przeżycie i nawet ten pobyt w szpitalu tygodniowy teżjakieś doświadczeniei wogóle aaaaaaaaaaaaaaaah
ale cieszę się że tymi rośnie i kiedyś na jakiś woodstock lub regałowisko skoczymy razem ;) choć tak jakoś głupio tesknię za tą malizną brzuszkiem, ale na zuzie musimy chwilkę poczekać, tymi miał być zuzia ;) tak wszyscy mówili że będzie zuzia i jest najkochańszy tymik pod słońcem :D (maniulka twój też kochany ;) )

AniaSzwarc pisze:
He, HE może po pół roku to takie normalne ze zaczyna się wspominać jak to było na pczątki i pojawiają się myśli o następnym dziecku :) ja niedawno oglądałam kasetę z pierwszych 3 miesięcy i Kubuś był taki malutki i tak się bardzo zmienił ze też zatęskniłam...ale ze względu na finanse to pewnie za 3-4 lata będzie następne dziecko...no chyba ze jutro w totku coś się uda - w koncu kumulacja....

a mój Kubuś miał być Blanką ;D ;D ;D ;D

no tak przydało by się przydało :D

no i w końcu weronkai kornelek się ukazali :D :-* śliczne bobaski i niezła z nich parka :D
a miałam już kiedyś się pytać ale nie wiem bo może to ja mam obsesję .........czy nie boicie się że malce wam z łóżeczka wypadną jak macie jeszcze wysoko??? sorki ale może to moja obsesyja już jakiś czas temu obnizyłam bo tak na wszelki dziś nic a jutro sam siądzie i się przefiknie ??? ah nie wiem sama może jednak snu mi brak chyba idę spać ;)

no jeszcze cycusiowy

cholera miałam tylko na moment już artek się wierci i kręci :police: :police: :police:, zaraz jakwskoczę pod kołdrę to mnie jeszcze nie przytuli :mad: a ja takie nogi mam lodowate bryyy
no to zmykam spać herbacina dla tymika siedzi w podgrzewaczu i czeka na przebudzenie, no chyba ę to będzie koło 3 to może będzie cyc, sama nie wiem czy wyrobię z tą herbat??? muszę jeszcze kartke naszykować i notować co i jak w nocy bo niespamiętam
dobranoc
:-*

co do Gabryni to Nianiu i Joasiu imie mowi samo przez sie ;) a usmiech to moje dzieciatko ma od ucha do ucha ;D

ps Gabrysie tak maja ;)

reklama
kochana mamo tymonkowa (tak mówi czasami siostrzeniec tatuś tymonkowy ;) mama tymonkowa ;) ) ja cholera jeszcze nie śpię :p miałam spać bo noi mam już skostniałe artek się przebudza i sięzaraz wkurzy że sttukam tu zamiast sie przytulić o właśnie mi tu kołdrą kopie :D

Do góry