reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Zmykam spac, ciepłej nocki
36_1_26.gif

tofinek pisze:
tak mnie wk...wia ten mój kot, zalatwię sobie chyba pozwolenie na odstrzal  >:D dodam tylko, że przebiegl pośpiącej Tosi :o :o :o :o a ona się nie obudzila, tylko zamachala rączkami :mad:

A my odstawiliśmy nasze psy do mojej mamy na jakiś czas, bo tej młodszej zaczęła się chyba ciąża urojona i jak tylko Michałek zapłakał  to ona już do niego leciała, a jak  leżał na leżaczku to od razu go całego lizała, a on oczywiście szczęśliwy bardzo i jej kłaki sobie do gęby zapychał  :mad: Normalnie czekałam aż go zacznie cyckami karmić...

boshhhhhh ale mi bb chodzi, jak krew z nosa!!!

poczytalam Was, ale chyba nie dam rady czegos napisac...............czekam tylko na podanie kaszki i ide chyba lulu!!!

Niania moja cora tez ma byc Gabrysia............Kuba mial nia byc ale.......

a co do ciazy, to brakuje mi pierwszych chwil z moim dzidziolkiem, tak jakos to zlecialo, ze trocje zaluje teraz, za malo sie umialam tym cieszyc!!moze przy drugim dziecku bedzie inaczej..........a co do drugiej ciazy to teraz mamtyle planow, ze cora musi poczekac, jakies 4 latka!!

He, HE może po pół roku to takie normalne ze zaczyna się wspominać jak to było na pczątki i pojawiają się myśli o następnym dziecku :) ja niedawno oglądałam kasetę z pierwszych 3 miesięcy i Kubuś był taki malutki i tak się bardzo zmienił ze też zatęskniłam...ale ze względu na finanse to pewnie za 3-4 lata będzie następne dziecko...no chyba ze jutro w totku coś się uda - w koncu kumulacja....

a mój Kubuś miał być Blanką ;D ;D ;D ;D

kochane...............niedawno położyłam tymika, po kaszce ładniusio zasnął ale po godzince obudził się i zaczął płakać i chyba zębiska podłe no tylko że on tak na bok wszystko wpycha, dostał czopek przeciwbólowy (efferalgan) i narazie śpi duży też pochrapuje no a ja lekcje odrabiam jakieś 10 stron :p 8) i dopiero do wyra a oczęta mi klapią no ale muszę co bym się nie pogubiła :p

reklama
Do góry