reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
kurczę mam 10 stron do nadrabiania

zdąrzyłąm,tylko kuknąć,że nasza nieoceniona Tusia wpadła na trop,
jak sprawdzić kto gdzie jest ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

boli mnie warga,po tym ugryzieniu ::) tak to jest,jak się je i czyta
i zabawia córkę :p

kolorowa_kredka pisze:
e_mama pisze:
patrzcie, gdyby nie ta jedynka z przodu to byłybyśmy na diabelskiej stronie >:D >:D >:D >:D

fakt >:D >:D >:D >:D >:D

co do gryzienia ścian to to też przede mną (choć muszę was pocieszyć ;) że kolejne ząbki też potrafia dać o sobie znać :D :( )

oj Kreduniu będziemy się wspierać

i my się przywitamy, dzisiejsza nocka troszkę spokojniejsza ale też z przebojami zębów nadal nie widać tylko biale na dziąsłach i tyle

Nianiu - bardzo się cieszę  ;) i nadal trzymam kciuki za przespane nocki
Maniu - naleśniki są boskie byłam tam kiedyś ;)

o 11 zmykam popracować, potem zakupy no i chyba naleśniki dzisiaj zrobię a wieczorem teściu przyjeźdza i zostanie do niedzieli he nawet fajnie :)

Dzięn dobry kochane, wlasnie zaczynam nadrabiac Wasza produkcje. Ale ostatnio tu ruch, jak za dawnych czasow, hi hi. Tylko co ja zrobię gdy pojde do pracy - chyba bede musiala kogos wynająć kto mi bedzie streszczal co sie dzieje na BB  ;) ;D

Elfiko - wlasnie czytam jak Twoj łosiek zareagował na wypadek w przychodni - wrrrrrr...  :(. Nic więcej nie piszę

Wronka - aż na sercu cieplej się robi gdy czytam, że inne mamy też mają tak przechlapane ze swoimi maluchami  ;) ;D

A wczoraj bylismy u neurologa z badaniami glowy i niestety, ale nie dostalismy zgody na szczepienie... Mamy powtorzyc badania, bo są takie sobie. Buuuu, mojemu Mackowi coś się w głowie poprzestawiało  :mad:

Zapytalam sie tez babeczki, jakie są granice złosci niemowlęcia. Bo mój Maciek to ostatnio strasznie się wścieka. Wrecz zaczyna walić nogami i placze tak mocno, że sie zanosi. Zaczelam sie zastanawiac czy nerwicę ma jakąś, albo co. A doktorka mówi"granice złości niemowlęcia są takie, na ile pozwolą rodzice". No i o! Dowiedzialam sie, że najwyczajniej w świecie Maciejka zaczyna sobie mnie wychowywac  :o :o :o No i od dzisiaj... dyscyplina   :police: >:D O0

moje dziecko od tygodnia robi zamiast trzech jedną mega kupę ;D

ale skażone to środowisko przez te peluchy, wiecie że jeden pampers rozkłada sie 400-500 lat poprostu szok a jak tam jest taka kupa to chyba ze 1000 to potrwa hi

kaśka k pisze:
i my się przywitamy, dzisiejsza nocka troszkę spokojniejsza ale też z przebojami zębów nadal nie widać tylko biale na dziąsłach i tyle

Nianiu - bardzo się cieszę  ;) i nadal trzymam kciuki za przespane nocki
Maniu - naleśniki są boskie byłam tam kiedyś ;)

o 11 zmykam popracować, potem zakupy no i chyba naleśniki dzisiaj zrobię a wieczorem teściu przyjeźdza i zostanie do niedzieli he nawet fajnie :)

nie dziękuje,by nie zapeszać :laugh:

ja dziś wymyśliłam na obiadek łazanki............tak jakoś naszła mnie ochota na kwaśne ;)

kaśka k pisze:
moje dziecko od tygodnia robi zamiast trzech jedną mega kupę ;D

ale skażone to środowisko przez te peluchy, wiecie że jeden pampers rozkłada sie 400-500 lat poprostu szok a jak tam jest taka kupa to chyba ze 1000 to potrwa hi
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
Do góry