reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

kolorowa_kredka pisze:
kornelku kochaniutki nie choruj zdrowiej szybciutko!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziękujemy  :-* :-* i mówimy dzień dobry  :)

Dzisiaj mąż jedzie z małym do lekarza, bo katarek jakby ustał, ale te kupki mnie nadal niepokoją  :(

Kurcze, nie mogę się doczekac, kiedy będzie PIŁA II na dvd. Odkąd mamy duży ekran w domu, i tak jak elfiko, dvd na laptopie  ;) nie chce mi się do kina wybywać. W domku fajnie, leżenie, piiffko, chipsy  :p, czy wiecie kiedy bedzie Piła II do nabycia?

Uciekam do robotki, wypiję łyka kawki za Wasze zdrwoei, także duchem będę z Wami poranne psiapsiółki  ;)

reklama
e_mama pisze:
widzę, że Gosiczka nas podgląda hahahha :)

haha no to wy możecie podglądac mnie na wrześniu, nie obrażę się :D
Fajnie się was czyta, jesteście zaraz po wrześniu moim ulubionym działem :D miałam nadzieję, że załapię się na lipiec, bo miałam termin a sierpień, a tu Kuba aż do września sobie postanowił zaczekac :D

Czesc Babule :)
U nas kolejne nocne sukcesy ;D Opłaca się,zwłaszcza jak ktoś lubi się wysypiać. Dziś od 19.30 była jedna pobudka z przyzwyczajenia o 23 - tu bylo pić, potem dopiero o 3 - ale dlatego ze mój szanowny syncio się obsikał - wiec zmiana pieluszki i ciepłe piciu, a potem dopiero o 6.30. No ale co chyba i tak nieźle. Ja jestem zadowolona. I chce podkreslic ze my na ostro ząbkujemy.
Kasiu jezscze raz dziekuje :-*

Gdybym była piosenkarnka to wiemkto byłby moim najwiekszym fanem ;D Własnie spiewam piosenke z "tajemnice smallville" udajac przy tym, ze szaleje na scenie a Maks az piszczy i tak sie buja w lezaczku ze az sie boje ze wyleci :laugh: :D
Ale czad!! Tak z samego rana :)

witam z ranka :)
u nas nocka standardowa niewiem ile razy wstawałam, ale nie narzekam nawet się wyspałam bo w ramionach kochanego łosia 8) który ostatnio jakoś nie pokazuje tego tak że nim jest ;) rano się przesiurał i marudził, ostatnbio dużo sika w nocy!!
no i ten poranek, to przebudzenie ale luks kurde cieszę się czymśco większość ma na codzień moi chłopcy tacy roześmiani ahhh
a teraz artek pojechał do pracy, tymi kręci się w łóżeczku a mi na kolanach szaleje tytus bo w łóżeczku jest wielkie mamamamammmmma i krokodyle łzy

kolorowa_kredka pisze:
babule przespanej nocki i do ranka :D

dziękuję, dziękuję, i owszem, było troszkę płaczu przez sen, ale generalnie od 19:30 do 6:30 przerwa między karmieniami :)
to mi się podoba !:) ;D ;D ;) ;) ;) :laugh: :laugh: :p :p :p

zdrówka dla Wszystkich chorusków !:)

tak w ogóle to witam z rana !!!!

Asiu
jak Wasza nocka? były sukcesy?

Gosiczka pisze:
e_mama pisze:
widzę, że Gosiczka nas podgląda hahahha :)

haha no to wy możecie podglądac mnie na wrześniu, nie obrażę się :D
Fajnie się was czyta, jesteście zaraz po wrześniu moim ulubionym działem :D miałam nadzieję, że załapię się na lipiec, bo miałam termin a sierpień, a tu Kuba aż do września sobie postanowił zaczekac :D

a ja się nie obraziłam wcale, że nas podczytujesz :):):) dużzzzzzzzo zdrówka dla Twojego Kubusia i zaglądaj kiedy chcesz :):) a może czasem coś do nas napiszesz ?:) ;D ;D ;D ;D

Witam z rana kochaniutkie!

Ja melduję się z kawunią,a Wy??

w ogóle jestem nie w temacie,bo wczoraj mój mąż-łoś robił format dysku
i nie było,jak nawet zerknąć na bb :-[

reklama
witam babulki......

ja tez z kawusia!!!

e_mama pisze:

Asiu
jak Wasza nocka? były sukcesy?

wlanie nie bylo................ja juz nie wiem co jest, obudzil sie kolo 23 i dalam mu kaszki z mlekiem a pozniej po 1 i juz go wtedy wzielam do Nas..........ale nie poddaje sie i jakos bedzie trzeba wytrzymac!!!!!

Do góry