reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

no dobra wyglada na to ze sama sie tu ostalam wiec moze jakies zdjecia lub zmiany w wygladzie wprowadze hmm... az wstyd bo moja paszcza straszy w okienku :p ::) ;D

reklama
tusia26 pisze:
a co do tej Nianiowej grzywki jeszcze to mnie się bardzo podoba w niej Karin która coś nas zaniedbuje :-[

no właśnie co z karin???
no i co z martuśką bo mam ładniych ponad 100 stron w plecy ??!!! czy ona może na nartach śmiga czy co ???

nianiu no no fryzik taki spod igiełki :D ładniutko

niuńka bidula ten twój adaś zdróweczka i oby już tak nie chorował i niewrzeszczał :)

Klaudia pisze:
Dziewczyny zrobiłam dzisiaj na aerobiku 300 brzuszków :) Jutro będe zdychać :) A ciekawe jak tam moje panie się beda czuć, hihi :)

::) ::) ::) szalona ja bym zdechła :D

a ja dalej czytam zamiast do wyrka.......ale już chyba niedługo

tusia26 pisze:
Dziewczyny dzwoniła moja koleżanka Asia ta co jej się urodziła niedawno dziewczynka i ma taki problem, ze chce cały czas na ręce inaczej to płacze, macie jakis pomysł na to. Nie wiem ja jej poradziłam owijanie, ale to podobno nic nie daje. Pomóżcie dziewczynie, może wy wiecie jak i co na to by poradziła Tracy?

tusiu nasz tymik też tak miał płakał jak spał to na rękach albo przy mnie no i okazało się niestety że miał zapalenie ucha ale to niewiadomo co u niuni koleżanki............

no kochane przeginka tyle tu zabawaiłam ah jeszcze tak sama ze sobą hmm i że chłopaki moje sięnie pobudziły tylko tymiemu 3 razy smoka wkładałam do buziaka bo popłakiwał, no lecejuż spać i zamierzam być na bierząco bo te zaległosci kiedyś mnie zabiją ;) (już niemówię o tych ponad 100 stronach które gniotą jak cholera )

babule przespanej nocki i do ranka :D

reklama
Do góry