reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Iwon pisze:
Ale nie, nie, nie muszę jeszcze napisać, bo właśnie oszalałam. No po prostu, jak by powiedziała Doda- kisiel w gaciach ::)
Fotki dzieciaków są PRZEUROZAJEFAJSUPERASNE!!!

Minka płaczącego Kubusia ścięła mnie z nóg, jest taka słodka, taka kochana i "dorosła" ;) Normalnie taki mały Kubuś, co tupie nóżkami i w tym samym czasie spada mu waniliowy lód na sandałki ;D

A ostatnia fotka zębnego Maksia po prostu mnie rozwaliła ;D Idę dojść do siebie ;D
moj dorosly Kubus..............czasami robi takie minki, ze az mnie cos w gardle sciska!!!

a Maks i jego zebiska.....miodzio...........

reklama
no laseczki ja zmykam spac.............jeszcze pogapie sie w tv i poczekam na mojego losia.........

a Ty lilka sie nie przygladaj tylko pisz jak tam w szkole bylo????

buzka i do juterka kochane!!!

Joaska pisze:
no laseczki ja zmykam spac.............jeszcze pogapie sie w tv i poczekam na mojego losia.........

a Ty lilka sie nie przygladaj tylko pisz jak tam w szkole bylo????

buzka i do juterka kochane!!!

no co za paskuda!! wyczaiła mnie ;D
w szkole było ok

hehehe fajna ta zabawa w podgladanie :p
do juterka
nadrobiłam co napisałyscie i ogladam CLUB leci Jerry ;)

buzka

kochanee ja jużleżałam a w asadzie przysypiałąm ale wstałam do jeczydeła i na siku no i co zasiadłam :D jestem kurde no a tak mi sie spać chce ..............

witaj kochana maniulko!!!!!!!!!! no no ostro musiało być ale git że już git :) (rany już napisałam jusz !!! uuu trzeba chyba spac !! )

teraz zamiast gawędzic będziemy podglądać kto nas podgląda i szpiegować ;)

u płacz.............

ale jazda:)
przeglądareczki napisały :) fajnie :) zapraszamy częściej :)

no dobra, to się dowiedziałam że Broniewski jest trendy hihihihihi i że Praga też a i jak chcesz przysnobić to myk do baru mlecznego hahha :)
A Wola i Ochota ?:) hehehhhheeh
:p :p :p :p :p :p :p :p
zmykam :-*

jeszcze tylko napiszę, że dzieciaczki w galerii są boskie !!!!
zapłakane buziaki wprost do całowania, Krzyś tak pięknie siedzi, a Maksio z tymi ząbulkami na 2 fotce wygląda rozkosznie!
Ale będzie laski wyrywał na dołeczki w policzkach, szOk!:)

reklama
no no no ale nas tutaj podgladaja  ;D ;)

baby odezwijcie sie!!

Emamo! to hehe trendy bylam bo bary mleczne na studiach zaliczlam  ;D
a propo Kaska!!!! znasz Apetyt? teraz podobno karitas  ;D nalesniki najlepsze mniaaamniocha!!!

Do góry