reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Dobra Łos na piłce ;D Siadam do Was i pogrzebac w internecie.

Nie wiem czy kojarzycie piosenke tytułową z serialu Smallville?? Zajebiscie mi się ta piosenka podoba, choc filmu nie ogladam. No i mój Łos mi dziś ściągnął i wysłał. Upajam się. Jak któras chce to dawać mi maila na mojego maila (jest w naszych kontaktach). Bede robiła odpowiedź na miala którego dostane od Was.

No dobra nadrabiam o co chodzi z tym szpiegowaniem.

reklama
widze kobiety ze wszystkie mamy takich samych mezczyzn:p moj tez jak jest chory to umiera...

elfikoja tez pare razy ostatnio zemdlalam, wyniki mam do d... i to wszystko przez ciaze, porod i 24 godzinne dyzury przy Maksie

mi lekarz zalecil witaminek duzo, spacerki i ...czekolade:))))

ja juz wiem gdzie to e-mamo jak na głowna strone bb sie wejdzie to na dole sa wymieniaone osoby zasiadujace w danej chwili na forum a po lewej stronie jest mala ikonka po wejsciu ktorej wlasnie tam sie znajdujesz.

DASARIA pisze:
Mam pytanie do mam, które mają niańki do dzieci:
Nie wiem dlaczego ale tak mi przyszło do głowy, jak czytam o waszych perypetiach z niańkami:
czy w jakiś sposób "zabezpieczacie" lub chowacie swoje dokumenty, karty kredytowe, gotówkę itp. przed opiekunkami ?
Wiem, że dziecko jest największym skarbem, ale czy ufacie niańkom tak w 100%???
ja mojej ufam w końcu była u nas juz wczesniej przez 4 lata i jest OK, moge zostawic wszstko i jest na miejscu

e_mamo tam na dole na stronie glownej forum jest taki odnosnik ze iles tam uzytkownikow online i takie tam, to jest nad osobami, ktore sa dostepne na forum, klikasz na to i juz.........

a nasz Niania szaleje dzisiaj z fotkami, no no..........

tusia26 pisze:
ja juz wiem gdzie to e-mamo jak na głowna strone bb sie wejdzie to na dole sa wymieniaone osoby zasiadujace w danej chwili na forum a po lewej stronie jest mala ikonka po wejsciu ktorej wlasnie tam sie znajdujesz.

dzięks :-) ;D ;)

reklama
Elfiko z omdleniami nie jestes sama ja mam to samo. Ostatnio spadlam nawet ze schodow i zwalilam przy tym obraz wiszacy na scianie. Mam takie krecioly, choc od paru dni juz mi troche lepiej i to chyba przez to, ze ja nic prawie nie jadlam tylko sniadanie, albo maly obiadzik i nic wiecej, nawet nie pilam, ale teraz juz mnie maz pilnuje i mi robi jedzonko :p

Do góry