reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

no   ale produkcja, kochane jestescie wszystkie , tak sie o mnie martwicie, dyiekuje wam, tak mi sie dobrze na serduchu zrobilo.
no wiec mam troszke za niski poziom czerwonych krwinek i poczatki anemii i jestem wg pana doktora od dzieci ( tego fajnego co d niego trzepotam rzesami) przemeczona  na calego. powiedzial mi ze zartow nie ma i jak mi sie do dwoch tygodni wyniki nie poprawia to mnie do szpitala polozy!
ale ciekawe jak ja mam odpoczywac jak moj los ma to gdzies  :-[
jak mu powiedzialam to jego odpowiedz brzmiala- dobrze ze weroniki na rekach nie mialas bo by sie jej cos moglo stac!!!  :-[ :-[
tym jednym zdaniem powiedzial mi wszystko co chcialam wiedziec, poprostu olal mnie na calego, duzo dla niego znacze, w cholere, jak mu laptop zlecial ze stolu to godzne o tym gadal czy aby sie nie zepsuje a ja?? co tam, najwyzej se nogi polamie, glowe ozbije , co tam  :-[ :-[
pospalam poplakalam sobie troszke, potem mama przyszla to sie zdrzemnelam dwie godzinki.
mamie tylko powiedzialam ze robilam badania i musze o siebie dbac.
co do diety to juz jem wszystko od dwoch dni wiec nie musicie mi jedzenia posylac  ;D :-*
no chyba ze pizze

reklama
powodem omdlenia moga tez byc te paskudne tablety ktore mam od gina i te obfite krwawienie.
jutro do gina znowu ide to sie zobaczy.
a najlepsze jest to ze dzisiaj sie dobrze czuje bo w nocy tylko dwa razy wstalam do malej i sie wyspalam , czulam sie bardzo dobrze a tu nagle pociemnialo mi przed oczyma i ostatnie co pamietam to pomyslalam zebym na jakies dziecko sie nie przewrocila bo bym mogla krzywde zrobic.
no i Bogu dziekuje ze malej na rekkach nie mialam!

elfiko pisze:
no ale produkcja, kochane jestescie wszystkie , tak sie o mnie martwicie, dyiekuje wam, tak mi sie dobrze na serduchu zrobilo.
no wiec mam troszke za niski poziom czerwonych krwinek i poczatki anemii i jestem wg pana doktora od dzieci ( tego fajnego co d niego trzepotam rzesami) przemeczona na calego. powiedzial mi ze zartow nie ma i jak mi sie do dwoch tygodni wyniki nie poprawia to mnie do szpitala polozy!
ale ciekawe jak ja mam odpoczywac jak moj los ma to gdzies :-[
jak mu powiedzialam to jego odpowiedz brzmiala- dobrze ze weroniki na rekach nie mialas bo by sie jej cos moglo stac!!! :-[ :-[
tym jednym zdaniem powiedzial mi wszystko co chcialam wiedziec, poprostu olal mnie na calego, duzo dla niego znacze, w cholere, jak mu laptop zlecial ze stolu to godzne o tym gadal czy aby sie nie zepsuje a ja?? co tam, najwyzej se nogi polamie, glowe ozbije , co tam :-[ :-[
pospalam poplakalam sobie troszke, potem mama przyszla to sie zdrzemnelam dwie godzinki.
mamie tylko powiedzialam ze robilam badania i musze o siebie dbac.
co do diety to juz jem wszystko od dwoch dni wiec nie musicie mi jedzenia posylac ;D :-*
no chyba ze pizze

napedzilas nam strachu..............a Twoj los dostaje ode mnie czerwona kartke!!!!!!

elfiko pisze:
ale ciekawe jak ja mam odpoczywac jak moj los ma to gdzies  :-[
jak mu powiedzialam to jego odpowiedz brzmiala- dobrze ze weroniki na rekach nie mialas bo by sie jej cos moglo stac!!!  :-[ :-[
tym jednym zdaniem powiedzial mi wszystko co chcialam wiedziec, poprostu olal mnie na calego, duzo dla niego znacze, w cholere, jak mu laptop zlecial ze stolu to godzne o tym gadal czy aby sie nie zepsuje a ja?? co tam, najwyzej se nogi polamie, glowe ozbije , co tam  :-[ :-[

:( :( :( :( :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[
Bo ja wezmę i pogadam z Tym łosiem Twoim ! kurde no! wkurzyłam się, jak mógł tak zareagować !!!
To są chłopy, łosie i tyle !!!!!

Mój za to dziś umiera bo ma temperaturę 37,5... nawet pytałam już czy dzwonić po pogotowie, bo przecież jest taki chory bardzo...
Teraz mu chyba rośnie ta gorączka, dostał już nurofen forte i trzęsie się pod kołdrami aż tutaj słyszę....

Czy ja sobie zasłużę na jakieś wakacje czy coś? całodobowa obsługa dziecka, zygającego psa i trzęsącego się łosia!
mam dość, nie tak się umawialismy....

ech

oo, fajne to szpiegowanie. Tylko że dziwnym trafem znam prawie wszystkie osoby ktore są on-line  :p Lipcóweczki nie próżnują, wieczorową porą wsztskie zasiadaja do lekcji i czytają BB  ;D

Niania-  buziak super w atavarze
i wiesz co - odmlodziło Cie bardzo  :) super super super!!!

Elfiko! Teraz masz nam pisać co rano ile zjadłaś. Obok kawy ciastko, najlepiej jakieś z kremem. A potem owocki  ;) :laugh: Proponuję złożyć specjalny wątek, gdzie Elfiko będzie opowiadać co zjadla  ;) :) W ten sposob będziemy pilnować naszego eksperta żywieniowego  ;D

gazelaczek pisze:
oo, fajne to szpiegowanie. Tylko że dziwnym trafem znam prawie wszystkie osoby ktore są on-line  :p Lipcóweczki nie próżnują, wieczorową porą wsztskie zasiadaja do lekcji i czytają BB  ;D

Niania-  buziak super w atavarze
i wiesz co - odmlodziło Cie bardzo  :) super super super!!!

Elfiko! Teraz masz nam pisać co rano ile zjadłaś. Obok kawy ciastko, najlepiej jakieś z kremem. A potem owocki  ;) :laugh: Proponuję złożyć specjalny wątek, gdzie Elfiko będzie opowiadać co zjadla  ;) :) W ten sposob będziemy pilnować naszego eksperta żywieniowego  ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
gazelaczku Buziak dla Ciebie :-* rozsmieszylas mnie do lez ;D

wiecie skąd się wziął ten szpieg??? jest gdzieś na forum taki prosty dostęp do niego? skąd ten link?

reklama
e_mama pisze:
[
:( :( :( :( :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[
Bo ja wezmę i pogadam z Tym łosiem Twoim ! kurde no! wkurzyłam się, jak mógł tak zareagować !!!
To są chłopy, łosie i tyle !!!!!

Mój za to dziś umiera bo ma temperaturę 37,5... nawet pytałam już czy dzwonić po pogotowie, bo przecież jest taki chory bardzo...
Teraz mu chyba rośnie ta gorączka, dostał już nurofen forte i trzęsie się pod kołdrami aż tutaj słyszę....

Czy ja sobie zasłużę na jakieś wakacje czy coś? całodobowa obsługa dziecka, zygającego psa i trzęsącego się łosia!
mam dość, nie tak się umawialismy....

ech
dzieki E-mamo ale chyba szkoda zachodu na gadanie z losiem  :-[
mam go gdzies, jak bede sie teraz zajmowala tylko soba i dzieckiem to przemeczona nie bede, a tak wogole to sie zastanawiam nad kilku dniowa przeprowadzka do rodzicow, tylko powstrzymuje mnie to,ze jak mamie powiem ze sie chce na pare dni wprowadzic to mi zacznie glowe suszyc co sie z nami dzieje i niepotrzebnie bedzie sie martwic
kurcze

E-mamo skladam Ci serdeczne wyrazy wspolczucia, nic gorszego Cie juz nie moze spotkac, chory los to koniec swiata  :mad:

Do góry