reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
gazelaczek pisze:
Niania-  buziak super w atavarze
i wiesz co - odmlodziło Cie bardzo  :) super super super!!!

Elfiko! Teraz masz nam pisać co rano ile zjadłaś. Obok kawy ciastko, najlepiej jakieś z kremem. A potem owocki  ;) :laugh: Proponuję złożyć specjalny wątek, gdzie Elfiko będzie opowiadać co zjadla  ;) :) W ten sposob będziemy pilnować naszego eksperta żywieniowego  ;D

Znów zmieniłam fote ;D Mam pdoobną do Joasi ;D

A co do Elfiko zgadzam się w zupełności. I mysle, ze narazie zakaz picia kawy.Wypłukuje magnez i przyczynia się do anemii.

Elfiku !!!  :-*

a u nas hm... wojna zarzegnana  :p ::) do tego stopnia los oszalal ze chcielismy sie rozstac  :p
a dzis slonko swieci a Duzy milosc mi wyznaje ..
co za pokrecone typy  :p >:D

moje szkraby zaraz sie obudza...dzis zrobilam Tymciowi wycieczke na dworzec z mysla ze poogladamy pociagi ...maly uwielbia pociagi ...a tam ...na peron wejsc nie mozna a zza szyby widac jeden !!! pociag i dupsko

kangurki pisze:
widze kobiety ze wszystkie mamy takich samych mezczyzn:p moj tez jak jest chory to umiera...

elfikoja tez pare razy ostatnio zemdlalam, wyniki mam do d... i to wszystko przez ciaze, porod i 24 godzinne dyzury przy Maksie

mi lekarz zalecil witaminek duzo, spacerki i ...czekolade:))))

Bardzo współczuje :-[

Ale chciałam powiedzieć, ze jak czytam ze ktoś pisze coś o jakimś Maksie to odrazu mi sie kojarzy ze mowa o moim Maksie ;D Bo ja tez mam Maksika mojego kochanego ;D

mania pisze:
a u nas hm... wojna zarzegnana  :p ::) do tego stopnia los oszalal ze chcielismy sie rozstac  :p
a dzis slonko swieci a Duzy milosc mi wyznaje ..
co za pokrecone typy  :p >:D

ulala ;D ;D ;D ;D ;D

Mania co się tam w tej Hameryce u Was wyprawia? hę?

ale dobrze, że już dobrze  ;)

maniula tos musiala losia pogonic............ >:D >:D >:D

Niania toteczka git...........pewnie sama pstrykalas?????

a e_mama zgadla moja zagadke fotograficzna.....................

tusia26 pisze:
I Damayanti nas czyta teraz :p
hehe chciałam poczytać, popisac wtedy, ale mi dziecko myszke z rąk wyrwało i koniec zabawy - tak sie fajnie świeci. swoją drogą, nie ma tajemnic na bb ;)

Jejku, Elfiko, biedna, to sie strachu najeśc musiałaś, a potem jeszcze łoś! :mad: Ty jedz kochana, jedz!

A ja sobie filmik z mężem ogladam własnie ;)

reklama
batist kim zacz jesteś, że tak nam się przyglądasz od jakiegoś czasu ? :-) odezwij się do nas  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Do góry