reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

a ja musze sie pochwaloc, ze moj syn wlasnie dzisiaj zaczal pelzac.........jeszcze nie jest to bardzo sprawne, ale powoli to doszkalamy.........moze to juz preludium do raczkowania????

reklama
no i tymi śpi :D młody czyt artek w łazience a ja gdzie.....no u was kochane !
no no joasiu brawo brawo !! tymi dzis leżał na bzuszku i zaczął tyłek unosić i nóżki krzyżować :) a w łóżeczku od jakiś 3 dni nieźle wojuje przekręca się nogi zaczął wczoraj przez szczebelki wystawiać
nie nadrobię teraz ale choć zerkam :)

a po dzisiejszej nocce wogóle sie nie wyspałam nie wiemkiedy ostatbio tak źle spałam, tymi po zjedzeniu kaszki na doobranoc spał o dziwo bez pobudki 2i pół godziny ::) nowość ;) ale później oszalał co chwila się przebudzał marudzał o półocy wziełam go do siebie ale nic nie dało a o 6 już prawie wogóle nie spał !!! chyba wyczaił że tatulo wraca ale dziś szaleli aż miło patrzeć :D a ja oczywiście miałam w dzień się przekimać ale szkoda mi czasu jakoś było ale ja głupia !!!!!

elfiku zdrowka dla ciebie - musisz jednak swojego losia zaangazowac w opieke nad weroniczka bo nam padniesz i zrezugnuj ze swojej diety polowkowej.

a ja właśnie zrobiłam porzeczkową herbatkę i starłam jabłuyszko (od kilku dni mania tartego jaba przed snem ;) ) i lecę się umyć i może na wpólnej polookam :) narazie artek gawędzi z rodzicami to ja korzystam, coś kochane mały ruch.........elfiko nie nadrabiaj tylko pisz co tam z tobą kochana???????

no i cholerka musze ponadrabiać bo żyć mi niedaje ten wczorajszy dzień i cycusiowe............

U nas znowu szpital, wczoraj pies chorował i wymiotował a dziś mężulo leży plackiem cały dzień z gorączką...
Mam nadzieję, że nas z Julką nie pozarażają te nasze chłopaki domowe...

taki jakiś ten dzień dzisiaj do d..py...

do tego jeszcze Tusia szpiega zapodała :) i wstyd czytać sex historie, bo nie wiadomo kto Cię akurat podgląda hahahha

reklama
Do góry