reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
tusia26 pisze:
właśnie szpieguję Wiki, która przegląda profil Melani,  :p
I czyta nas teraz Aniaq, ciekawe czy cos naskrobie?

Dziewczyny o co chodzi z tym szpiegowaniem?? dawajcie patent, dziś mój łoś idzie na piłke to sobie poszpieguje >:D

Elfiko no ja sie dołaczam do tego co napisały dziewczyny. Szanuj Kochanie zdrówko swoje, jedz i odpoczywaj wiecej. Tak nie mozna! :police:

Joaska pisze:
tusia26 pisze:
Nianiu ja chce zobaczyc wieksza taka ładną buzię twoją :)

ja tez ja tez............

i ja też :)
ja tylko na momencik :) poczytałam co pisałyście od ostatniej mojej wizyty bo wczoraj nie nadrobiłam i zmykam bo artek dzis rano przyjechał :D teraz właśnie słuchamy sobie naszego kochanego reggae i jest gitek :)
a tymnik teraz nam coś maruda bo śpiący kąpanko za momencik i spanko może później zerknę lub na bank jutro no wiecie artek może znów będzie wyjeżdżał w sobotę wiec musimy trochę razem poobcować ;) no i jutro cały dzień go nie będzie więc będzie więcej czasu na ukochany wspaniały nałóg czyli bb i WY !!!

elfiko
tak jest dużo szpinaku i zieleniny witaminek słodyczy troszkę i odpoczynku !!!!! zdrówka zdrówka i jeszcze raz zdrówka no i może narazie neciku mniej??? choć to będzie bardzo trudne !

moja mycha się uspokoiła no i zjadła połowę deserku a mleka przez cały dzionek wypiła ogólnie 100 ml, obiadku 3 łyżeczki
normalnie szok i właśnie teraz wpakowała do buzi cały śliniaczek zaraz się mi udusi mały głuptasek

reklama
Do góry