reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

elfiko pisze:
to ja
teraz nie mam czasu bo mała marudzi ale pózniej zasiąde na dłużej
byłam z Weroiniką u pediatry, innego, mam leki i to nie alergia na jedzenia a ja... zemdlałam w tej przychodni,ąż mi głupio było potem, runęłam na ziemie jak długa dobrze że mała leżała na przewijaku ::)
no i mi krew pobrali do badania bo wyglądam jakbym miaa anemie i te krwawienie zbyt duże niestety. och ciapa ze mnie ::)

elficzko kochana coś ty ??? żaden obciach tylko zmartwienie co ci kobitko dbaj o siebie i ta weronka niech da ci troszke odetchnac

a ja może będę później buziaki

reklama
Elfiko, a ja miałam właśnie spytać Ciebie, ile Ty masz wzrostu, skoro wazysz 48 kilo. Chyba z 1,50 ?  ::)

Nie żartuj, tylko zacznij się odżywiać normalnie. To omdlenie chyba przywoła Cię do porządku ?  :police:

Tusia, dzięki za przesyłkę !!! ale mnie zaskoczyłaś! :) dziękujemy za niespodziankę :-* :-* :-* :-* a porciaki idealne, śliczne, zaraz wystawiam komentarz :) ;D ;D ;D

Iwon pisze:
Elfiko, a ja miałam właśnie spytać Ciebie, ile Ty masz wzrostu, skoro wazysz 48 kilo. Chyba z 1,50 ? ::)

Nie żartuj, tylko zacznij się odżywiać normalnie. To omdlenie chyba przywoła Cię do porządku ? :police:

no, na razie koniec z tym odchudzaniem kochana..........trzeba o siebie dbac!!!!!my Cie juz przypilnujemy.................

oki zmykam na kawke z losiem, bo jest w domu dzis ale za to idzie do roboty na 20, do pozniej..........

elfiko dbaj o siebie i tak jak piszą dziewczyny, odchudzanie jest ale nie dla Ciebie, mam nadzieję, że nie masz anemii...
pewnie się strachu najadłaś, oj martwię się o Ciebie!

kaśka k pisze:
nie no nie ma żartów jakieś jedzenie trzeba Elfikowi podesłać ;)

kochana więcej odpoczynku i więcej jedzonka a nie tam odchudzanie, kurcze dbaj o siebie mamusia

dziewczyny robimy paczki dla elfiko hihihihi z czekoladą :):):) ???

e_mama pisze:
kaśka k pisze:
nie no nie ma żartów jakieś jedzenie trzeba Elfikowi podesłać ;)

kochana więcej odpoczynku i więcej jedzonka a nie tam odchudzanie, kurcze dbaj o siebie mamusia

dziewczyny robimy paczki dla elfiko hihihihi z czekoladą :):):) ???

i z duza iloscia szpinaku i brokulow, tak tez jest duuuuzo zelaza!!!!

reklama
Do góry