reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

jak to jest z tabletkami anty bo mi sie juz zapomniało normalnie ::)
Cerazette bierze sie non stop bez przerwy
a teraz mam przejsc na nastepne i potem jak sie konczy opakowanie to sie czeka 7 dni az sie wezmie nowe? w miedzy czasie miesiaczka....kurde nie pamietam na ktory dzien sie brało nastepne ::)

reklama
no to ja witam po spacerku.........

sliczna pogoda, sloneczko swieci, cudo...........

pochlonelam obiad i teraz bede sie relaxowac hihihihi :)

lilka nie masz sie co martwic, ja juz wiele razy widzialam takie zabiegi, bedzie dobrze, a znieczulenie dostaniesz metpda oszczykiwania miejsca, to chwileczke tylko nieprzyjemne a pozniej ile bedzie z tego radosci hihihihihihi

a tabletki sie bierze po 7 dniach od ostatniej, nawet jak jest miesiaczka!

Lilka pisze:
Joasiu a to boli po zabiegu np.przy chodzeniu?
a orientujesz sie jak długo sie to goi?

wiesz co?? to chyba normalne ze troche poniej bedzie bolalo, wkoncy zostanie przerwana tkanka i musi sie zabliznic, samo gojenie, tak do konca to jakie 2,5 tygodnia a tak, zeby nie prszeszkadzalo to moje jakies 3-5 dni......pewnie bedzie podobnie jak przy cieciu krocza, chociaz na pewno nieporownywalnie mniej, bo to nie jest az taka ingerencja w cialo jak tamto, przy nacieciu krocza sa przeciez szwy i to one najbardziej dokuczaja.......

takze po tygodniu powinno juz byc super..........nie mart sie, bedzie dobrze!!

hanti pisze:
Joasiu,coś Ty kobitko zrobiła Kubusiowi,że ma łezki w oczach :(
gdybym Cię nie znała,zaraz bym Cię przez kolano polożyła i też byś miała takie łezki >:D ::) ;)

przyznjae sie ze pomeczylam Kube, ale chcialam mu pstryknac fotke zebow, zeby oczywiscie sie pochwalic i niestety wyszly takie.........bez widoku zebow!!!

heja kobitki!

jestem z wrzesnia, ale Maks urodzil sie w lipcu (wczesniak) nawet gdzies tu pewnie na liscie jestem

czasem was podczytuje moge?:p

kangurki pisze:
heja kobitki!

jestem z wrzesnia, ale Maks urodzil sie w lipcu (wczesniak) nawet gdzies tu pewnie na liscie jestem

czasem was podczytuje moge?:p

oczywiscie, zapraszamy............my takie przyjazdne kobitki jestesmy :)

dobra, ide ogarnac kuchnie, bo wyglada jakby tornado przez nia przelecialo!!!

do pozniej!

to ja
teraz nie mam czasu bo mała marudzi ale pózniej zasiąde na dłużej
byłam z Weroiniką u pediatry, innego, mam leki i to nie alergia na jedzenia a ja... zemdlałam w tej przychodni,ąż mi głupio było potem, runęłam na ziemie jak długa dobrze że mała leżała na przewijaku ::)
no i mi krew pobrali do badania bo wyglądam jakbym miaa anemie i te krwawienie zbyt duże niestety. och ciapa ze mnie ::)

reklama
elfiko pisze:
to ja
teraz nie mam czasu bo mała marudzi ale pózniej zasiąde na dłużej
byłam z Weroiniką u pediatry, innego, mam leki i to nie alergia na jedzenia a ja... zemdlałam w tej przychodni,ąż mi głupio było potem, runęłam na ziemie jak długa dobrze że mała leżała na przewijaku ::)
no i mi krew pobrali do badania bo wyglądam jakbym miaa anemie i te krwawienie zbyt duże niestety. och ciapa ze mnie ::)

elficzku to mnie przestraszylas.........Ty niedobra, masz teraz na siebie uwazac, a ten Twoj losiek moze by Ci troszeczke pomogl...........oj

Do góry