reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Elfiko, ja tez mam teorie, że te problemy ze spanie wynikają z nadmiaru bodźców. Maciek jest naprawdę bardzo żywiołowym dzieckiem. I ciekawskim ponad miarę ::) Trudno mu sie potem wyciszyć. Ale w sumie czego sie spodziewałam - ja jestem okropny nmerwus, wszystko przeżywam, mąż tak samo. Czemu więc dziecko miałoby być spokojne i zrelaksowane ::)

To dziewczyny życzę miłej kawki. I udanych spacerów. Ja ide do mojego malucha. Dziś uczymy się raczkować ;). Już tak fajnie podnosi tyłek i odbija się nogami, że kto wie, co przyniosą kolejne dni :)

reklama
Joaska pisze:
dopiero wstalismy, przytrzymalam Kube rano, jak sie obudzil kolo 8 i spalismy do tej pory razem...........nawet roche sie wyspalam!!!!

qrcze piszecie o @, a ja tak bardzo bym chciala dostac, sama nie wiem co sie dzieje w tym moim "cyklu"????

Chwali się Wam wyspanie...........u nas to tylko marzenia,nawet,jak Otka w naszym łóżku jest,to raczej się bawi,niż śpi

a co do @ Joasiu,to przy karmieniu cycem można jej nie mieć nawet 10 miesięcy

Nianiu, fryzurka rewelacja!

Zdrówka, zdrówka Adasiowi zyczymy!

Ululałam łobuziaka mojego, godzinę mi ziewała, tarła oczy i płakała przy próbie położenia do łóżeczka...

A co do @ - mam pytanko do dziewczyn, które już nie karmia piersią - kilka dni po dostawieni małej od piersi miałam takie niby to miesiączkowe bóle i plamienia - i to było tydzien po @... Powinnam iśc do gina czy tak może być po odstawieniu od piersi?

witam z ranka dzisiaj mam wolne :)
nocka była fatalna mała co godzine płakała nie wiem czy to przez wczorajszą wizytę u laryngologa, bo nie było przyjemnie

teraz też marudzi nie bedę pisać że może zęby bo już tyle razy pisałam i nic :p szkoda gadać

co do laryngologa; mała ma przekrwioną przegrodę nosową i dlatego krwawi, dostaliśmy kropelki witaminki i mamy bardziej nawilżać mieszkanko

dobra babulki lecę
wpadnę tu później,bo mi mąż wypawiedzenie z chaty da ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

widzisz Kasiu k,a jednak zasuche powietrze,
dobrze,że tylko to...........życzymy szybkiego powrotu do zdrowia :laugh: :laugh: :laugh:

heloo- melduje sie ;D

przyszlismy od ginekologa,Mili dostała butle i połozyłam ja spac i.....komp!!!!! ;D

a wiec w poradni'k' Mili wszystkich rozsmieszała ;D rechotała sie,stroiła minki,piszczała,zaczepiała smiechem
normalnie z Karolem z niej kulalismy
było gdzies 7 babek w tym dwie sie do małej smiały a reszta patrzyła tak surowym wzrokiem ::) głupie cipy! az mnie wkurzał ten wzrok ale zlewałam je 8)

a wiec zmieniłam sobie tabletki anty z Cerazette na Yasmin (nie zatrzymuja wody w organizmie i cos jeszcze tam maja) ze sie od nich nie tyje

a po drugie to jutro ide do szpitala na.........ZABIEG!!!!!!!!!!!!!! :o :o :o ......usuniecia martwej skory na cipce :p

juz dzisiaj w gabinecie do mnie mowi doktorka ''ino poszukam skalpela i wytniemy to''
a ja do niej przerazona''ze mnie to boli przy dotknieciiu to gdzie bez znieczulenia !!''
i mi powiedziała ze jak sie boje to jutro do szpitala

pewnie zastrzyk w cipke mi dadzą ;D :p

Dziewczyny dzwoniła moja koleżanka Asia ta co jej się urodziła niedawno dziewczynka i ma taki problem, ze chce cały czas na ręce inaczej to płacze, macie jakis pomysł na to. Nie wiem ja jej poradziłam owijanie, ale to podobno nic nie daje. Pomóżcie dziewczynie, może wy wiecie jak i co na to by poradziła Tracy?

reklama
Do góry