reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

nianiu jak dla mnie odmiana na duzego PLUSA ;D Mysle ze nie zalujesz ;D

Dla Adasia przesylam tysiace buziaczkow, aby to cos co go naszlo odeszlo w mig i juz nie powrocilo. Zdrowka :-*

Klaudia - niezly wycisk tam dajesz ;)

reklama
po pierwsze czy ty te mleko modyfikowane wprowadzilas dwa tygodnie temu? tz´n. czy dwa tygodnie temu dalas Maciejce pierwszy raz?

bo jesli tak to w przeciagu dwoch tygodni za czesto zmienialas mleko a to ze Maciejka byl na piersi do tej pory jeszcze fakt pogarsza.
mleko modyfikowane jest ciezsze nz Twoje i tutaj pierwszy problem dla brzuszka, jak tak czesto zmienialas to mleko to organizm Maciejki mogl troszke oszalec od tego, w´omneo rozni sie od zwyklego zawartoscia bialka i zelaza a zelazo roznie jest przyswajane przez organizmy maluszkow. Musisz dluzej podawac jedno mleko, kontrolowac po jakim czasie od karmienia zaczyna sie Macius niepokoic, jakie robi kupki? czy sie prezy .
ppoza tym nie robisie tak ze dajesz mniej mleka i dodajesz zageszczacza, mleko musi byc przygotowane zgodnie z tabela bo wtedy dopiero jest wlasciwie skomponowane odzywczo, dodaj poprostu do zrobionego mleka tego kleiku czy kaszki.

Dziewczyny jesli chodzi o cene to mysle, ze jak na warszawe i na renome jaką cieszy się LCz to wcale nie tak źle jak się spodziewałam. Z reszta przy moim leku o moje włosy których zostało mi pieć na krzyz po rozjasnianiu podczas ciązy nie oddałabym się w niczyje inne rece :p Otóz konsultacja nie kosztuje nic. A jesli chodzi o zabiegi to ja miałam sciągnięty kolor, nałozoną farbę, obcięte włosy i to wszytsko kosztowało 330 zł. Ja dodatkowo miałam jakąs ampułkę regenerującą która mnie kosztowała 40zł. Byłam juz u wielu fryzjerów i wiecie co myśle ze warto było. No a ponizej klilka zdjec specjalnie dla Was ;D :-*

dscn92696as.jpg

dscn92701mg.jpg

dscn92712qp.jpg

Dzieki za wszystkie miłe słowa :) Przyzwyczajam sie pomału do grzywki. Najbardziej sie ciesze ze wreszcie nie jestem czarna ;D

reklama
Niuńka pisze:
No i nienapisze się chyba więcej, mały się budzi i zaraz będzie wrzask :mad: Już trzeci dzień walczymy z chorobą i gorączką która nie spada poniżej 38 stopni. Wczorajod 10 do 16 latanie po lekarzach. Laryngolog, pediatra, laboratorium, usg, chirurg dziecięcy i zxnów laboratorium. I nikt nie wie co małemu dolega. Prawie cały czas wrzeszczy, jak zasypia to z płaczem, budzi się, też z płaczem, je z płaczem :mad: a ja mam już dosyć. No i wrzask. Uciekam. :mad: :mad: :mad:
Niuńka duzo zdrówka dla Adasia,a dla Ciebie kochana dużo siły! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Do góry