reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Cześć babeczki. Czemu tak dużo piszecie, nienadążam!!! :p :p :p

Dla wszystkich dzieciaczków wkraczających w nowy miesiąc dużo :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Nianiu fryc rewelacja. Tylko usiąść i patrzeć, patrzeć, patrzeć...taka ładna buźka :) ;)

reklama
No i nienapisze się chyba więcej, mały się budzi i zaraz będzie wrzask :mad: Już trzeci dzień walczymy z chorobą i gorączką która nie spada poniżej 38 stopni. Wczorajod 10 do 16 latanie po lekarzach. Laryngolog, pediatra, laboratorium, usg, chirurg dziecięcy i zxnów laboratorium. I nikt nie wie co małemu dolega. Prawie cały czas wrzeszczy, jak zasypia to z płaczem, budzi się, też z płaczem, je z płaczem :mad: a ja mam już dosyć. No i wrzask. Uciekam. :mad: :mad: :mad:

Joaska pisze:
zauwazylyscie, ze mamy moderatora????

to teraz trzeba bedzie uwazac co sie pisze.......... :p :p :p ::) ::) ::) ::)

hanti ja tez dostalam taka gazetke, to dzieki temu niebieskiemu pudeleczku ze szpitala.....ale niestety nie mam zadnej zabawki z tiny love  :(
może ktoś na nas doniósł,że my nerwowe kobitki i na łosiów się wściekamy(urzywajac słow z kropeczkami) ;D ;D ;D ;D ;D

szkoda Joasiu,że nie macie kodu,miałby Kubuś fajne dzwoneczki ;)

a tak ,co do moderatora............to do czego jest nam potrzebny,no i czy wszyscy go mają???

a ktoś zna naszego moderatora???

Niuńka pisze:
No i nienapisze się chyba więcej, mały się budzi i zaraz będzie wrzask :mad: Już trzeci dzień walczymy z chorobą i gorączką która nie spada poniżej 38 stopni. Wczorajod 10 do 16 latanie po lekarzach. Laryngolog, pediatra, laboratorium, usg, chirurg dziecięcy i zxnów laboratorium. I nikt nie wie co małemu dolega. Prawie cały czas wrzeszczy, jak zasypia to z płaczem, budzi się, też z płaczem, je z płaczem :mad: a ja mam już dosyć. No i wrzask. Uciekam. :mad: :mad: :mad:

niunka trzymaj sie kochana!!!!!wysylam mnustwo pozytywnej energii ;D ;D ;D ;D ;D ;D

hanti pisze:
a tak ,co do moderatora............to do czego jest nam potrzebny,no i czy wszyscy go mają???

a ktoś zna naszego moderatora???

ja nie znam......

chyba ma pilnowac porzadku w naszym dziale, to jest moderator calej czesci dzieci........

Niania, ale fajna grzyweczka :) No i jak sie czujesz z grzywką?

No i pytanie niedyskretne: ile zapłaciłas za te przyjemnosc u mistrza?? Moja kumpela jest umówiona do niego na zmiane wizerunku i sie stresuje od miesiaca, bo nie wie ile ja ta przyjemnosc bedzie kosztowac?

Dziewczyny zrobiłam dzisiaj na aerobiku 300 brzuszków :) Jutro będe zdychać :) A ciekawe jak tam moje panie się beda czuć, hihi :)

Niania, wg mnie lux! Bedzie Ci chyba pasował mocny makijaż oczu do takiego fryzu :) Choc i tak już bardzo wyraźnie je widać.

No i mnie tak jak Klaudię chodzi po głowie pytanie o cenę konsultacji :laugh:

Niunka - bidulek z Adasia. Czasem tak myslę, że te małe dzieciaczki tak bardzo się męcza i że coś źle jest zorganizowane... One nawet nie umieją powiedzieć o co chodzi...

A moje dziecko chyba mnie nie lubi... Juz od jakiegos czasu jest tak, że przy mnie caly dzien krzyczy, a gdy przychodzi mąż to jest cały rozchichrany... Gdy z nim pojde na spacer to tez jest spokojny, grzeczny, a w sklepach ciągle zaczepia ludzi i się do nich śmieje. Dlaczego przy mnie płacze? Może już mu spowszedniałam ::)

reklama
gazelaczek pisze:
A moje dziecko chyba mnie nie lubi... Juz od jakiegos czasu jest tak, że przy mnie caly dzien krzyczy, a gdy przychodzi mąż to jest cały rozchichrany... Gdy z nim pojde na spacer to tez jest spokojny, grzeczny, a w sklepach ciągle zaczepia ludzi i się do nich śmieje. Dlaczego przy mnie płacze? Może już mu spowszedniałam  ::)

Czytalam gdzies, ze dzieci bardziej szaleja przy mamach (bylo to wprawdzie porownanie w stosunku do opiekunek, ale mysle ze ta teorie mozna poszerzyc) poniewaz czuja sie bezpieczniej, tzn. wiedza ze juz milosci mamy nie utraca nawet jak beda marudzic i srednio dobrze sie zachowywac. A twoj Maciusz moze wkupuje sie w laski tatusia, zeby za pewien cza i przy nim pokazac rozki ;)

Do góry