reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
NiaNia pisze:
[Zwróccie uwage ze jak ona jest to ja parwie nie pisze. Fakt ze wtedy troche wychodze ale nawet jakbym była tonie wiem jak bym pisała. Z reszta to takie dziwne ze ona siedzi obo zajmuje sie Maksem a ja se siedze przez kompem i pisze.
Czasem sciemnaim ze musze popracowac ;) :D

Kurcze ja mam identycznie z teściową :)

Dziewczyny Oliwier dostał gorączkę 38,2 no i teraz już sama nie wie może mu coś jest i dlatego był przez ostatnie dni taki niemożliwy, może to nie zęby?

Anitko chyba cię ściągnęłam telepatycznie, bo wczoraj myślałam, że juz strasznie dawno sie nie odzywałaś :)

Wiki_28 pisze:
Dziewczyny Oliwier dostał gorączkę 38,2 no i teraz już sama nie wie może mu coś jest i dlatego był przez ostatnie dni taki niemożliwy, może to nie zęby?
a nie ma chorego ucha
dzieciom nawet poprzez ulanie może wywiązać się zapalenie ucha
musisz to sprawdzić
gorączka jest zbyt wysoka,jak dla mnie na zęby

MARTUŚKA STO LAT !!!!!!!!!!!!!!!! I WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE !!!!!!!!

z kąpaniem to u nas tak jak wkładam tymika do wanny to siedzi i trzyma się za boki wanny, ale zaraz go kładę i myję a zabawki to dopiero wprowadzamy ;) (do wanienki nie w życie ;) )

Serdecznosci dla wszyskich polroczniakow, 7 miesieczniakow i urodzinowe zyczenia dla Martuski ;D

Pozwole sobie przeslac goroacez yczenia dla Matteo Anity i oczywiscie witaj Anitko znow ;D

Nianiu rob grzyweczke - nie ma co sie zastanawiac. Efektu nigdy nie bedziesz pewna, a akurat wlosy szybko odrastaja. Uwazam ze powinnas podjac ryzyko ;)

Tusia ty sie z tym biuscikiem natomiast nie wyglupiaj ;D. Zupelnie nie pasuje do Cuebie to XXXXL ;D

reklama
Gazeleczku co do niani to ja tez przez jeden dzien pokazywalam wszystko co robie z jasiem przez caly dzien. Nastepnego dnia ona sie nim zajmowala z moja asysta. Mowilam jej o kazdej zabawce, sposobie przewijanie itp. U nas z noszeniem nie ma problemu bo waga Jasia na zawiele nie pozwala (9kg) - nie da sie go za dlugo nosic ;D - to chyba nieliczny plus jego wagi ;)
Musisz jej pokazac inne sposoby radzenia sobie w kryzysowych sytuacjach niz noszenie - Twoje sposoby. I tez polecam "wyluzowanie". Przez ostatnie 3 tygodnie moj Jas sie bardzo zmienil np. szaleje na przewijaku i tak naprawde musze byc tez zdana na intuicje opiekunki bo nie o wszystim jestem w stanie ja ostrzec ;D.
Czymam mocno kciuki za powodzenie - dla mnie zostawienie Jasia obcej dziewczynie bylo najtrudniejsza decyzja zwiazana z pojsciem do pracy. Ale nie zaluje tego podjetego ryzyka :laugh:

Do góry