reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

jestem kochane ;D
dzień troszke zwariowany bo robiliśmy z mężem przemeblowanie sypialni i do tego Weronisia była dzisiaj marudna po nie przespanej nocy a jak miałam chwilke to mąż okupywał kompa bo składa koledze i coś tam grzebał.
Teraz mała śpi , w nowym miejscu w sypialni, ciekawe czy jej się kącik spodoba?
Ja sobie popijam herbatke i chwilke Wam potowarzysze bo tele kamery zamiast m jak miłośc lecą wieć tylko kątem oka spoglądam.
Ale pewnie zaraz jak to zwykle bywa bb sie zwichnie i tyle.

reklama
Ja też przesyłam serdeczne uściski dla Mateuszka i dla Naszej Dorosłej Panny Martyni!

Tuśka te cycki wcale a wcale Ci nie pasują, buzie masz łądną i na to trzeba uwage zwracać atak to te cycki miałay by plan pierwszy i wszystkie łosie z okolicy by z jęcorami latały ::)

dobra laski cos dzis mało rozmowne jestescie, ach.
Ide sobi gorącą kąpiel walnąc z bombelkami i przygotowac się na Na wspólnej.
A u nas teśc w te mrozy dopala na maksa. Wyobraźcie sobie, że w grzejnikach to aż woda wrze od rana a mnie i tak zimno w dwóch swetrach. Kurde te okna to chyba nieżle przepuszczają. A Majciocha śpi w czapce.
Kurde a mój Marcinocha ma teraz 2 zmiany i do 4 robi, ale mnie to wkurza.
No i takie tam pierdoły.
Pa

nara tusiu baloniaro ;) (chyba się nie obrazisz? :-*)
a co do tych zimnic to ci współczuję, w zeszłym roku jak mieszkaliśmy we włoszech to tak 17 stopni to byl luks w zimę, bo oszczędzliśmy na ogrzewaniu głupki (a ja w ciąży) tam masakryczne rachunki za gaz przychodziły 300euro to takluzik i też łaziłam ubrana jak balon !! ale teraz mamy ciepełkko :)

a ja po szkole
ledwo doszłam i ledwo przyszłam.....tak zimno brrr a jak ślizgo!!!!

ogolnie w budzie cool
jutro moze napisze dlaczego
a teraz znikam sie uczyc na jutro buzka

ciesze sie ze sie Asiołek i Anitka odezwały :laugh:

buziaki laseczki

reklama
Kredzia jak dla mnie z ta grzywka wygladasz rewelka!!! Normalnie super Ci pasuje!! nie zapuszczaj poważnie!!

Do góry