reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

a w kwestii łosiów, to mój spisuje się ostatnio na medal, i aż mi go żal, bo ma chłopak tyyyyyle roboty, a też cos go rozkłada, bidulka mojego :-[ :-[ :-[
ale jakby mi palnął takim textem że siedzę w domu wiec bez gadania mam harować... >:D >:D >:D >:D >:D >:D Elfiko, daj popalić łosiowi!

reklama
Maciek zasypia w ciemnościach, dolatuje do niego tylko światło przez szybę z drugiego pokoju. Stwierdziłam, że jak go od małego nauczę zasypiać po ciemku, to potem może nie będzie się bał ciemności. A z tym spaniem prz świetle to gdzieś czytałam, że to nie jest za dobrze, bo nie wytwarza się odpowiednia ilośc melatoniny i organizm nie wypoczywa i ie regeneruje się wtedy tak jak powinien.

Alka ::)2 łoś mój juz cierpi ;D ;D ;D pokarały go siły wyższe ;D laptopik mu sie zepsuł!! ;D nie zebym była niemiła ;D

Elfiko, narazie parę razy próbowałam ale tak o 22 wieczorem :) Przy tych warunkach pogodowych to się boję :)

To ja też zmykam do mężusia :)
Śpijcie smacznie Robaczki :)

alka2 pisze:
elfiko nasza e-edzia tylko wygląda na taką grzeczniutką  ;) ::) ::) 8) 8) :angel: :angel: :angel:

ale mnie kobitka zmobilizowała !:)
ciekawe na jak długo :) ;) ;) ;) ;)
cieszę się, że już jesteś z nami :)

acha K mi tu jęczy, że akademos daleeeeeeko :):):):):)

I to chyba tak jak piszecie - myślą że całodobowa opieka , opierunek, i wyżywienie to pakiet STANDART, a ja mojemu tłumacze, że u mnie pakiet standart to rano jabłuszko, obiad na mieście i ewentualnie kolacyjka, choć też nie zapewniam bo normalnie wieczorem to zawsze padnięta byłam i mi się nic nie chciało nawet jeść. A teraz kurna siedze w chacie, obiadki smaże, śniadanka robię , kanapeczki do pracy robię, kolacyjka podana i wiecie co??!!?? ja mu kiedyś przynoszę kolacyjkę a onmi kuźwa nosem kręci, że ojej wolałby coś tam innego.... jak się wqrwiłam na mxa, mówię mu " nie smakuję??!! nie musisz się męczyć!!!" za talerz, jebut kolację do śmieci i tyle (na szczęcie mamy psy, które się nią potem uraczyły - im smakowała  :p  - bo marnowania jedzenie nie cierpię  >:D ) i jak myślicie ? wszystko chłopakowi od tamtej pory bardzo smakuje  ;D ale ze mnie wredne babsko hihihihihih i jeszcze się z tego cieszę ::) ::) ::)

reklama
Do góry