reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Niuńka pisze:
KATARZYNA - zdecydowana i przebojowa. Staranna i czysta. Szalenie odpowiedzialna. Niekiedy zbytnio naśladuje wielkich, ale dobra przyjaciółka i uczynna koleżanka. Niełatwo zmienia przekonania. Uczy się chętnie i z rezultatami. W przyszłości praca w komunikacji lub gastronomii. Uwaga, skłonność do tycia. Lubi naturę. Kochliwa!

hehe ale dobre mogę się zgodzić na wszystko oprócz tej zdolności do tycia bo chuderlaczek ze mnie straszny mam patyczkowate nogi i takie tam :laugh: a kochliwa jestem strasznie aż mi to przeszkadza na dzień dzisiejszy kocham dwóch facetów same widzicie tak się nie da żyć ;)

reklama
co do wychowania dzieci uważam że to że miałyście dobre wzorce w rodzinnych domach to jest waszym kapitałem
ja z moją mamą nie mam dobrych relacji tj są poprawne ale ja chciałaby być dla swoich dzieci przyjacielem a nie tylko osobą która zakazuje i rozkazuje i tysiące razy się zastanawiałam jak je wychowywać no bo ja nie znam takiego dobrego wzorca i wydzje mi się że będzę miała z tym o wiele trudniej od was

cześć Gazelaczku ;)

Wiki mam podobna sytuację do Ciebie zawsze miałam i nadal mam niezbyt dobre a nawet złe relacje z mamą i wiem że będę starała się żeby w moim domku było lepiej, inaczej i zobaczysz Ty też poradzisz sobie i bedziesz cudowna mamusią ;)

Ja na swojm przykładzie myślę że duż też zależy właśnie od charakteru
ze mną nigdy rodzice nie rozmawiali co jest dobre a co złe
a ja jakoś taka jestem że zawsze pomyślę niczym zrobię w życiu nie miałam i nie mam żadnych nałogów, nigdy nawet nie próbowałam narkotyków

reklama
Do góry