reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Niuńka pisze:
Ja w przysłości najbardziej boję się pułapek jakie czyhają na dzieciaki. Narkotyki, alkohol :( Tak sobie czasami myslę, czy dobrze wychowuję dzieci, czy będą potrafiły podejmować mądre decyzję. Ble ble ble, ale mnie wzięło. :p

jezeli chdzi o takie rzeczy to ja sobie to tak tlumacze, ze moi rodzice mieli takie same mysli w stosunku do mnie..........trezba mowic dzieciom o zlych rzeczach, jezeki wyciagna wnioski z naszej podpowiedzi to super, a jezeli nie.........mozem,y byc dobrej mysli i najwazniejsze to rozmawiac z dzieckiem!!

reklama
niuńka myslę że jeśli będziemy mieli czas dla swoich dzieci i będziemy z nimi dużo rozmawiać to już będzie połowa sukcesu do tego żeby nie wpadły w złe towrzystwo

co do pogody u nas też mrozy zastanawiam się czy wyjde z małą pewnie nie

Edyta - Imię to wywodzi się od imienia oznaczającego córki angielskiego króla Edwarda (żył na przełomie X i XI wieku). Charakter: Osoby o tym imieniu są uczuciowe i uparte. Mają zrównoważony charakter który pozwala im na właściwe osądzenie sytuacji. Mają dużą pewność siebie, choć rzadko ją okazują. Są bardzo wytrwałe w dążeniu do wybranego przez siebie celu. Są bardzo kobiece kokieteryjne i zmysłowe. Uwielbiają przyjmować gości, i to wystawnie. Jako żony są bardzo reprezentacyjne, a jako matki bardzo tolerancyjne.

Joaska pisze:
Niuńka pisze:
Ja w przysłości najbardziej boję się pułapek jakie czyhają na dzieciaki. Narkotyki, alkohol :( Tak sobie czasami myslę, czy dobrze wychowuję dzieci, czy będą potrafiły podejmować mądre decyzję. Ble ble ble, ale mnie wzięło. :p

jezeli chdzi o takie rzeczy to ja sobie to tak tlumacze, ze moi rodzice mieli takie same mysli w stosunku do mnie..........trezba mowic dzieciom o zlych rzeczach, jezeki wyciagna wnioski z naszej podpowiedzi to super, a jezeli nie.........mozem,y byc dobrej mysli i najwazniejsze to rozmawiac z dzieckiem!!

Ja mam takie same zdanie jak Joasia, moja mama bardzo duzo ze mna rozmawiała o seksie, narkotykach, alkoholu i to bardzo sobie ceniłam że traktuje mnie jak osobe dojrzałą, i chyba też to zaważyło na moich uczuciach do niej. Ojca kocham, wiadomo ale mama jest mi najbliższą osobą na świecie i zawsze jak miałam jakieś ciągoty do zrobienia czegoś głupiego to sobie myślałam co Ona powie jak się dowie o wszystkim- to był skuteczny hamulec

elfiko ja tez mialam podobnie, myslalam co o tym wszystim pomysli moj ojciec albo inni.....staralam sie byc zgodna z sama soba!!!i bylo dobrze, chociaz nie powiem, ale czasem zdazaly mi sie male wyskoki, ale takie w granicach przyzwoitosci!!!!

Niuńka pisze:
Edyta - Imię to wywodzi się od imienia oznaczającego córki angielskiego króla Edwarda (żył na przełomie X i XI wieku). Charakter: Osoby o tym imieniu są uczuciowe i uparte. Mają zrównoważony charakter który pozwala im na właściwe osądzenie sytuacji. Mają dużą pewność siebie, choć rzadko ją okazują. Są bardzo wytrwałe w dążeniu do wybranego przez siebie celu. Są bardzo kobiece kokieteryjne i zmysłowe. Uwielbiają przyjmować gości, i to wystawnie. Jako żony są bardzo reprezentacyjne, a jako matki bardzo tolerancyjne.

hahhahahhahah Niuńka, te 2 ostatnie zdania to o mojej teściowej nie o mnie :):):):):) no może poza tą tolerancją :)

ok narazie sie pożegnam bo mały żarłok wstał i woła - <MATKA DAWAJ DESER!!!! ::)

Ja tam tez taka świeta nie byłam ale wszystko w normie
no to uiekam papa

JOANNA - imię powstało od imienia Jan. Osoba o tym imieniu jest dużą indywidualnością, lubi i umie przewodzić drugim. Jest energiczna, dobry organizator, realizuje swoje piękne idee, chodzi zawsze i wszędzie swoimi własnymi ścieżkami. Z natury wrażliwa na ludzką niedolę, ale nie poświęcająca działalności altruistycznej swojego czasu ani sił. Współczuje drugim, bo tak wypada. W miłości chłodna, w rodzinie obojętna na wszystko. Jeżeli urodzi dzieci, kocha je bardzo, szanuje męża, a o dom stara się bardzo. Sumując, dziwny i trudny charakter.

KATARZYNA - zdecydowana i przebojowa. Staranna i czysta. Szalenie odpowiedzialna. Niekiedy zbytnio naśladuje wielkich, ale dobra przyjaciółka i uczynna koleżanka. Niełatwo zmienia przekonania. Uczy się chętnie i z rezultatami. W przyszłości praca w komunikacji lub gastronomii. Uwaga, skłonność do tycia. Lubi naturę. Kochliwa!

reklama
Niuńka pisze:
JOANNA - imię powstało od imienia Jan. Osoba o tym imieniu jest dużą indywidualnością, lubi i umie przewodzić drugim. Jest energiczna, dobry organizator, realizuje swoje piękne idee, chodzi zawsze i wszędzie swoimi własnymi ścieżkami. Z natury wrażliwa na ludzką niedolę, ale nie poświęcająca działalności altruistycznej swojego czasu ani sił. Współczuje drugim, bo tak wypada. W miłości chłodna, w rodzinie obojętna na wszystko. Jeżeli urodzi dzieci, kocha je bardzo, szanuje męża, a o dom stara się bardzo. Sumując, dziwny i trudny charakter.

no to sie wydalo..............
tylko ta chlodna milosc jakos do mnie nie pasuje!!!!!

dzieki Niunka

Do góry