reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

ale dawałam jej deserek, soczki, chrupki i jadła ale nie tak znowu łapczywie a na t mleko to się normalnie rzuciła i dostałam bure od rodziców że im wnuczke głodze ::)

reklama
CZeść (powiedzmy) z rana ;D
Elfiko Ty po prosty dbasz o figurę Malenkiej a nie tam od razu głodzisz... a tak serio to dobrze że znasz już przyczynę jej marudzenina bo jeszcze trochę a choroby to Ty byś się nabawiła nerwowej.

Musze się Wam pochwalic, zę obchodzimy dziś z mężem naszą pierwsza rocznicę ślubu i jest tak romantycznie , że on w szkole pisze 2 kolokwia a ja w domu przed kompem potem na basen z Kubusiem i Ninką oczywiście no i taką bedziemy mieć rocznice :laugh:

czesc dziewuszki :)

i tak jak zapowiadalam niestety mielismy ciekawa noc..........podejzewam brzuszek, bo Kuba nie robil kupki juz od 2 dni.........

a zaraz zbieram sie na spacerek, cos nas malo dzisiaj, wszyscy nadrabiaja nieobecnosci z rodzinkami chyba!!!!!
caluski i do pozniej!!!

Czesc dziewczyny.
Nie odzywałam sie bo w sobote był pogrzeb babci i u nas pelna chata ludzi była.
Ale juz jestem OBECNA :)
Zaraz wam wkleje zdjęcia z picia piany piwa przez Majke ::). Tatus jej dał do sprobowania i powiem wam jedno podobalo jej sie, wyrywała tacie pokal z reki i az sie trzesla, a jak tatus zabrał to az płakała za pokalem. ::)
Dobra potem jeszcze tu zajrze.

Joaska pisze:
czesc dziewuszki :)

i tak jak zapowiadalam niestety mielismy ciekawa noc..........podejzewam brzuszek, bo Kuba nie robil kupki juz od 2 dni.........

a zaraz zbieram sie na spacerek, cos nas malo dzisiaj, wszyscy nadrabiaja nieobecnosci z rodzinkami chyba!!!!!
caluski i do pozniej!!!
Joasiu mój Kubuś też tak miał i po 2 dniu dałam mu już czopka glicerynowego i się chlopak odkorkował dnia następnego też mu dałam czopka i znów zesły z niego niesamowite ilości kupki...no cóż zupki robią swoje :p

jestem a tu cisza :-[
niestety wymiera nasze kochane bb i lipcowe mamy sie wykruszaja, strasznie to przeżywam :-[

witam
na początek najlepsze życzenia dla półroczniaków!!!!!

dzisiaj miałam "atrakcyjny" dzień, stwierdziliśmy z mężem, że pogoda piękna, mrozik, słoneczko itp, pojechaliśmy do lasu, i faktycznie w lesie pięknie biało, wszędzie szadź - bajka, po 20 minutach mój starszy syn piotrek przewrócił sie na ścieżce podparł reką i krzyk, mąż od razu - złamana, bo nie mógł nawet ruszyc, (równo rok temu miał złamaną lewą a dzisiaj upadł na prawą) pojechalismy na pogotowie na przeswietlenie, na szczescie okazało sie ze to tylko stłuczenie i nic sie nie stało :p ale całe popołudnie z głowy

oczywiscie bylismy z krzyskiem zeby nie tracic czasu na zawracanie do domu, a ja nie wziełam pieluch ani nic do ew przebrania bo mielismy zaraz po spacerze wracac i cały czas sie tylko modliłam zeby kupy nie zrobił albo zeby sie nie przesikał zamiast martwic sie o rekę piotrka :( ::) (od teraz nawet na balkon bede pakowac torbe)

reklama
I ja tu zajrzałam dopiero teraz ;)

Cały dzień to jedno urwanie głowy
dopołudnia,jak zawsze obiadek taki niedzielny(bardziej dopieszczony)
musiałam zrobić ciasto(to co Wam dałam przepis -Rafaello),bo mieliśmy zapowiedzianą wizytę znajomych
NO I MUSIAŁAM DOPROWADZIĆ SIEBIE DO NORMALNEGO WYGLĄDU,A NIE STYRANEJ MAMUŚKI

popołudniu mila wizyta znajomych

no i teraz po położeniu Otki spać zaglądam,co tu dzisiaj się działo

WCZORAJ ROZMAWIAŁAM Z JOASIĄ,TO ŻE FAJNA BABKA Z NIEJ ;D,TO JUŻ WIEDZIALAM,ALE ŻE BĘDZIE MI SIĘ Z NIĄ ROZMAWIAŁO,JAK Z NAJLEPSZĄ PRZYJACIÓLKĄ..............TO DOWIEDZIAŁAM SIĘ WCZORAJ
NASZA JOASIA.........SUPER DZIEWCZYNA I KUBUŚ FAJNIE GADA ::) ;) ;D

Do góry