reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
Iwon pisze:Cześć kochane, melduję się krótko po weekendzie
Joasiu, hanti, Karin, e mamo, Niuńka dziękujemy za półroczne życzenia. To dla nas ważna data i z tej okazji wciągnęłam nawet kawałek torta > > olice: :
:-[ :-[ :-[ a to że teściowa życzenia pierwsza złożyła to nikt nie zauważył :-[ :-[ :-[ :-[
Joaska
Lipcowe mamy '05
czesc lipcoweczki
wlasnie stalam, z ogromna ochota na kaweczke, patrez do szawki a tam nie ma mojej bezkofeinowej .......i wlasnie zrobilam sobie taka zwykla ale straszna lura i jakos mi nie smakuje!!!
co do nocy to jakas nie spokojna byla, Kuba sie czesto wybudzal, nie wiem co ile bo bylam nieprzytomna!!!
kasiu super, ze juz jestes......duuuzo zdrowka dla Ciebie!!!!
hanti kochana, mnie tez sie cudownie gadalo, na pewno to powtorzymy!!!!i oczywiscie zachecamy do rozmowy inne lipcoweczki!!!!
wlasnie stalam, z ogromna ochota na kaweczke, patrez do szawki a tam nie ma mojej bezkofeinowej .......i wlasnie zrobilam sobie taka zwykla ale straszna lura i jakos mi nie smakuje!!!
co do nocy to jakas nie spokojna byla, Kuba sie czesto wybudzal, nie wiem co ile bo bylam nieprzytomna!!!
kasiu super, ze juz jestes......duuuzo zdrowka dla Ciebie!!!!
hanti kochana, mnie tez sie cudownie gadalo, na pewno to powtorzymy!!!!i oczywiscie zachecamy do rozmowy inne lipcoweczki!!!!
Joaska
Lipcowe mamy '05
elfiko pisze:witaj Joasiu
Ja też mam skypa i chetnie bym z Toba słówko zamieniła ale mamy teraz za słabe łącze i bardzo przerywa rozmowe, od lutego obiecali polepszyc wiec jak tylko zadziała to dam znać i poklachamy sobie ;D
super, no z ciotka elfiko to Kubus zamieni bardzo chetnie pare sloweczek!!!!!
elfiko
lipcowe mamy ´05
Iwon pisze:Niestety kolejna z rzędu nocka zakończyła się dla nas już o 4.10 Kornel znowu się obudził, oczywiście nie był głodny, nie chciał pić..
Byłam juz tak wściekła na to moje dziecko, że w przypływie emocji....wyniosłam go na sofę do dużego pokoju. Zabezpieczyłam poduszkami, przykryłam kołderką i...momentalnie zasnął.
Nie mam pojęcia o co w tym wszystkim chodzi. Zaczynam podejrzewać, że może mu za duszno w sypilani?
Tak czy i naczej wymyślilismy z mężem, że od dzisiaj po karmieniu o 23 zanosimy go na sofę i zobaczymy, jak się sprawy potoczą. Jesli skończą się te nocne cyrki, to będziemy musieli poważnie rozwazyć wyprowadzkę z sypialni. :
ja chyba wiem o co tu chodzi i niestety u nas o to samo, naszym dzieciom jest po pierwsze rzeczywiście duszno bo jak trzy osoby spia w jednym pokoju to juz dużo a po drugie może zwyczajnie im przeszkadzamy, Weronikce zdecydowanie przeszkadza mój mąż w spaniu bo on ma chore zatoki i tak ciężko oddycha przez sen i to mała często wybudza a teraz jak ma taki lżejszy sen przez te zęby to sie nasiliło. Zaobserwowałam to bo jak mąz jest w pracy w nocy to mała spi ładnie- dzisiaj tak właśnie było.
Joaska
Lipcowe mamy '05
kasiu Martynia za zdjeciach superowska, ale z niej panna wyrosla, co to sie bedzie dzialo za pare lat.................
tak mi wlasnie przyszlo do glowy, ze moze kiedys jak lipcowki sie nie wykrusza bedziemy mogly sie pochwalic jakie to nasze brzdace sa juz dorosle, jakie maja rodzinki i takie tam..........wyobrazacie sobie Nas za 20 lat????/hihihihi
tak mi wlasnie przyszlo do glowy, ze moze kiedys jak lipcowki sie nie wykrusza bedziemy mogly sie pochwalic jakie to nasze brzdace sa juz dorosle, jakie maja rodzinki i takie tam..........wyobrazacie sobie Nas za 20 lat????/hihihihi
elfiko
lipcowe mamy ´05
niestety u nas ta przeprowadzka nie ma szans bo mamy w tej chwili tylko dwa pokoje urządzone- jeszcze dwa stoją i czekaja na lepsze czasy i w tym jednym mamy sypialnie a w drugim komputer, papuge która wstaje o 5 rano i ryczy : i takie tam
no Joasiu Niuńka to licze dni do 6go lutego( odtąd mam mieć ten szybszy internet) i gadamy kochane ;D ;D ;D
no Joasiu Niuńka to licze dni do 6go lutego( odtąd mam mieć ten szybszy internet) i gadamy kochane ;D ;D ;D
reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
Joaska pisze:kasiu Martynia za zdjeciach superowska, ale z niej panna wyrosla, co to sie bedzie dzialo za pare lat.................
no właśnie dziewczyny a co oni z nami zrobia jak juz dzieci z lipca 2006 się urodzą ? wywala nas? gdzie?