reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

witam i ja z rana
kasiu witam spowrotem, jak zdrówko kochana? brakowało nam tutaj ciebie i Martyni.
Zdjęcia nowe super wstawiłaś a na Tym avatorku taka elegancka jesteś, juz mówiłam piękna z Ciebie kobieta fiu fiu

reklama
Iwon pisze:
Cześć kochane, melduję się krótko po weekendzie :)

Joasiu, hanti, Karin, e mamo, Niuńka
dziękujemy za półroczne życzenia. To dla nas ważna data i z tej okazji wciągnęłam nawet kawałek torta >:D >:D :police: ::) :p

:-[ :-[ :-[ a to że teściowa życzenia pierwsza złożyła to nikt nie zauważył :-[ :-[ :-[ :-[

czesc lipcoweczki :)

wlasnie stalam, z ogromna ochota na kaweczke, patrez do szawki a tam nie ma mojej bezkofeinowej .......i wlasnie zrobilam sobie taka zwykla ale straszna lura i jakos mi nie smakuje!!!

co do nocy to jakas nie spokojna byla, Kuba sie czesto wybudzal, nie wiem co ile bo bylam nieprzytomna!!!

kasiu super, ze juz jestes......duuuzo zdrowka dla Ciebie!!!!

hanti kochana, mnie tez sie cudownie gadalo, na pewno to powtorzymy!!!!i oczywiscie zachecamy do rozmowy inne lipcoweczki!!!!

witaj Joasiu
Ja też mam skypa i chetnie bym z Toba słówko zamieniła ale mamy teraz za słabe łącze i bardzo przerywa rozmowe, od lutego obiecali polepszyc wiec jak tylko zadziała to dam znać i poklachamy sobie ;D

elfiko pisze:
witaj Joasiu
Ja też mam skypa i chetnie bym z Toba słówko zamieniła ale mamy teraz za słabe łącze i bardzo przerywa rozmowe, od lutego obiecali polepszyc wiec jak tylko zadziała to dam znać i poklachamy sobie ;D

super, no z ciotka elfiko to Kubus zamieni bardzo chetnie pare sloweczek!!!!! :)

I ja witam z rana
I ja mam skype, może jakąś konferencje byśmy zrobiły, fajnie by było

Kasiu witaj i nie choruj nam tu więcej!!!

Iwon pisze:
Niestety kolejna z rzędu nocka zakończyła się dla nas już o 4.10 :p Kornel znowu się obudził, oczywiście nie był głodny, nie chciał pić..
Byłam juz tak wściekła na to moje dziecko, że w przypływie emocji....wyniosłam go na sofę do dużego pokoju. Zabezpieczyłam poduszkami, przykryłam kołderką i...momentalnie zasnął.
Nie mam pojęcia o co w tym wszystkim chodzi. Zaczynam podejrzewać, że może mu za duszno w sypilani?
Tak czy i naczej wymyślilismy z mężem, że od dzisiaj po karmieniu o 23 zanosimy go na sofę i zobaczymy, jak się sprawy potoczą. Jesli skończą się te nocne cyrki, to będziemy musieli poważnie rozwazyć wyprowadzkę z sypialni. ::)

ja chyba wiem o co tu chodzi i niestety u nas o to samo, naszym dzieciom jest po pierwsze rzeczywiście duszno bo jak trzy osoby spia w jednym pokoju to juz dużo a po drugie może zwyczajnie im przeszkadzamy, Weronikce zdecydowanie przeszkadza mój mąż w spaniu bo on ma chore zatoki i tak ciężko oddycha przez sen i to mała często wybudza a teraz jak ma taki lżejszy sen przez te zęby to sie nasiliło. Zaobserwowałam to bo jak mąz jest w pracy w nocy to mała spi ładnie- dzisiaj tak właśnie było.

kasiu Martynia za zdjeciach superowska, ale z niej panna wyrosla, co to sie bedzie dzialo za pare lat.................

tak mi wlasnie przyszlo do glowy, ze moze kiedys jak lipcowki sie nie wykrusza bedziemy mogly sie pochwalic jakie to nasze brzdace sa juz dorosle, jakie maja rodzinki i takie tam..........wyobrazacie sobie Nas za 20 lat????/hihihihi

niestety u nas ta przeprowadzka nie ma szans bo mamy w tej chwili tylko dwa pokoje urządzone- jeszcze dwa stoją i czekaja na lepsze czasy i w tym jednym mamy sypialnie a w drugim komputer, papuge która wstaje o 5 rano i ryczy ::) i takie tam

no Joasiu Niuńka to licze dni do 6go lutego( odtąd mam mieć ten szybszy internet) i gadamy kochane ;D ;D ;D

reklama
Joaska pisze:
kasiu Martynia za zdjeciach superowska, ale z niej panna wyrosla, co to sie bedzie dzialo za pare lat.................

tak mi wlasnie przyszlo do glowy, ze moze kiedys jak lipcowki sie nie wykrusza bedziemy mogly sie pochwalic jakie to nasze brzdace sa juz dorosle, jakie maja rodzinki i takie tam..........wyobrazacie sobie Nas za 20 lat????/hihihihi

no właśnie dziewczyny a co oni z nami zrobia jak juz dzieci z lipca 2006 się urodzą ? wywala nas? gdzie?

Do góry