reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Joaska pisze:
no i moje marzenia o przespanej nocy poszly sobie w sina dal.............synek szaleje w lozeczku, a przed chwila strasznie plakal, caly sie prezyl i puszczal baczki...........oj, czuje, ze bede miala ciekawa noc, a taka jestem dzisiaj padnieta!!!!!!
moja Tosia też tak placze, już 2 razy się dziś wybudzala, ciekawe dlaczego ::), więc Joasiu lączę się z Tobą, bo też padnięta jestem ale zamiast iśc spać, to siędzę przed kompem ::)

reklama
no to ja spadam kochane, nici z mojego siedzenia przed kompem..............jak na razie zmykam do lozeczka, moze razem ze mna Kuba pojdzie spac!!!

tofinku Tosienka sliczniutka!!!!

i ja się do Was babulki dołącze,moja Otka daje czadu w łóżeczku,tylko ciekawe,jak długo????

ja na razie też tu posiedzę............................. ::)

muszę się pochwalić,że udało mi się sprzedać ciuszki po Otce na Allegro(takie ładne,a nikt ich nie chciał)
i tym sposobem zarobiłyśmy na nowe bluzeczki dla Oti ;)

Dobranoc Joasiu!!!

tofinku Tosia śliczna dziewczynka,ma takie piękne duże oczka!

naciągnęłam męża na pizze,piwko dla męża(w lodówce),a karmi dla mnie(koło lodówki)
jakiś seansik trzeba dziś zrobić,bo łikend :p :p :p
ale mi ślinka cieknie................mniammm

witam z rana niedzielnego, u nas pogoda jak zwykle, masa śniegu i nic nie wskazuje na to żeby miał szybko zniknąć.
Jestem nawet wyspana bo Weronika pierwszy raz obudziła sie dopiero o 4tej rano tak więc w sumie z karmieniem wstawałam tylko 4 razy !!!
wczoraj jej troszke pozmieniałam rzeczy- lzej ubrałam do spania, dałam więcej jeśc w ciągu dnia, może to dlatego ???

zycze Lipcóweczkom miłego dnia ;D

Witam rowniez sniadaniowa pora ;)

Elfiko gratulacje, moze tez powinnam mocniej zapchac Jasia w ciagu dnia - kurcze jakie to wszystko skomplikowane :(

reklama
ja z tym zapychaniem to wpadłam na pomysł wczoraj u rodziców, mała jak zwykle marudziła i moja mama tylko daj jej jeśc, daj jej jeśc i dla świętego spokoju zrobiłam jej mleka pół godziny po zjedzeniu zupki( cały słoiczek 130ml) i złapała tego smoka z butli jakby nigdy nie jadła i wypiła 160ml i więcej nie chciała a potem do wieczora anioł nie dziecko- gadała, śmiała się, zero marudzenia i potem taka niezła nocka pierwszy raz od prawie miesiąca, wychodzi na toże głodziłam dziecko :-[

Do góry