reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

kaśka k pisze:
cześć kochane strasznie tęsknię za Wami i codziennie myślę o Was niestety kiepsko się czuję prawie codziennie jestem w szpitalu :( teraz leżę w łóżeczu no i troszke sobie poczytam popludniu musze znowu wracać i nie wiem kiedy sie odezwę ale może w końcu leki zaczna dzialać i będzie ok
buziaczki dla Was :-*

DUŻO DUŻO ZDRÓWKA KASIU :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

reklama
e_mama pisze:
tadaaaaaaaaaaaaaaaa 19:30- 8:00 zgadnijcie co?????

ten kleik ryżowy to boski wynalazek :):):)

Była pobudka jak Tata wrócił, bo pies szczekał jak opętany ale nie wchodziliśmy do niej i sama zasnęła dalej.

Za to mam wyobrażenie o silikonowym biuście i to raczej mało przyjemna sprawa, mieć takie twarde poduszki powietrzne :laugh: :p :p
BOSHHH czy ja zaznam kiedykolwiek podobnego cudu ??????????????????????????????????????????????????????/

babulki śpicie?
ja już podjęlam decyzję-idę do pracy na 1/2 etatu, gdybym chciala zaplacić opiekunce 1200zl do tego dojazdy do pracy ok. 300, to akurat zostanie mi tyle co bede zarabiala za część etatu i z mala bede sie czeście widziala, mąż pracuje na zmiany, więc bedziemy się wymieniać i oby do sierpnia, bo wtedy i tak mają być u nas zwolnienia i tak...

a ja wzielam sobie lampeczke wina i milo spedzam wieczor w pojedynke..........no oczywiscie z moim Synkiem i z BB :) :)

tofinku tak trzymac!!!!nie daj sie i do przodu!!!na pewno Wam sie uda!

dziewczynki mam pytanie, chce zamówic na alegro kubek niekapek dła Weroniki i chce ten z aventu ale sie zastanawiam nad ustnikiem. Tam biały jest miekki od 3 miesiacaa zielony twardy od 6 miesiaca ale czy ona będzie chciała z tego twardszego pić tak od razu? moze ten miekki najpierw co? jak myślicie?
bo w niemczech u siostry piła z takiego z twardym ale plastikowym ustnikiem i niezbyt jej szło.

tofinek pisze:
Joasia a do kiedy planujesz karmić maluszka piersią???

na razie planuje do sierpnia, bo we wrzesniu wracam do pracy, uwazam, ze dziecko roczne jest dostatecznie duze, zeby odstawic go od piersi, pytalam nawet kiedys o to lekarza i powiedzial, ze nie ma zadnych przeciwskazan, zeby odstawic roczne dziecko........
poza tym uwazam, ze to dobry czas........czytalam jeszcze, ze chlopcy z winy swojej plci trudnej odstawic od piersi .........

elfiku jak pamietam to te ustniki byly nawet niedrogie, moze watro kupic oba?????

reklama
Do góry