reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Przegladam sobie wiosenna kolekcje dla ciezarnych...juz sie ciesze :)...wygladam przez okno i juz po szczesciu :-[.Bo co prawda slonko swieci,ale co ten snieg jeszcze tam robi?!Ja juz mam dosyc zimy!!!
collection_popup_abb_1_3[1].jpg

Hej dziewczyny to sie rozpisalyscie, nawet nie jestem w stanie Was nadgonic !!
Lozysko przodujace to takie ,ktore zachodzi na szyjke macicy ! Ostatnio rozmawialam o tym z moim lekarzem ! Ulozone na przedniej sciance to calkowicie normalne ! A tak poza tym to na naszym etapie ciazy lozysko jest czesto troszke przodujace bo dopiero teraz podrasta do gory razem z nasza macica ! I mozna sie martwic dopiero jezeli po 24 tyg. jest nadal na dole !!
No ale ja wkoncu mam jakies zdiecia musze sie teraz tylko nauczyc jak je wklejac ! Jestem ciekawa czy bede wygladala wlasnie tak jak sobie mnie wyobrazacie ?
Do zobaczonka ! papa

ooo rany ale tu dzisiaj wesolo ;D no tak wypada i mi wkleic swoje zdjecie...hehe
z bledami Ago i Asiolku to mam zupelnie tak jak Wy ;)

A ja mojej coreczki taz tak bardzo nie czuje ale wiem ze niedlugo przyjdzie taki dzien ze bedzie brzusio sam skakal a na razie jak zjem czekolade albo wypije kawe i czasem jak sie wierce w lozku o czuje wyraznie jak sie tam uklada ;D i nozkami macha a do naszej galerii ugs wkleilam zdjecia jak macha do nas lopunka malenka :D

Aga faktycznie podobe te nasze brzuszki hihi
wiesz co ? ja tak sobie myslalm ze z drugim maluszkiem to brzusio duuuuuo wiekszy bedzie i szybciej go bedzie widac a tu...hmm....ciekawe

niestety bol plecków dokucza mi nadal... ale podobno to normalne i bedzie jeszcze gorzej... :-) nie ma to jak dorba wiadomość ihihihihhi
ale najwazniejsze ze humor mi dopisuje mimo wszystko i jak zawsze apetyt :-) nie pamietam kiedy apetyt mi nie dopisywał... ja zawsze byląm taka wiecznie nienażarta ihihihhi :-)
przed chwilką zjadłam jajecznice ze szczypiorkiem i kiełbaską... mniam mniam... i cały czas robie widoczek dla dzidzi który powiesze nad łózeczkiem :-) troszke to meczące ale daje duzo staysfakcji - ja jestem antytalenciem artystycznym wiec chociaż haft krzyżykowy pozostał ihihihihih tu nie trzeba być artystą :-)

reklama
No ja wlasnie tez tak myslalam.Bo mi sie wydawalo,ze miesnie sa bardziej rozciagniete i nie benda tak mocno trzymac i wyskoczy taki brzusio duzo wczesniej.Ja to to moje malenstwo najczesciej po jedzonku czuje-jak dostaje zastrzyk energetyczny to potem broi ;)

Do góry