reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Przegladam sobie wiosenna kolekcje dla ciezarnych...juz sie ciesze :)...wygladam przez okno i juz po szczesciu :-[.Bo co prawda slonko swieci,ale co ten snieg jeszcze tam robi?!Ja juz mam dosyc zimy!!!
collection_popup_abb_1_3[1].jpg

Hej dziewczyny to sie rozpisalyscie, nawet nie jestem w stanie Was nadgonic !!
Lozysko przodujace to takie ,ktore zachodzi na szyjke macicy ! Ostatnio rozmawialam o tym z moim lekarzem ! Ulozone na przedniej sciance to calkowicie normalne ! A tak poza tym to na naszym etapie ciazy lozysko jest czesto troszke przodujace bo dopiero teraz podrasta do gory razem z nasza macica ! I mozna sie martwic dopiero jezeli po 24 tyg. jest nadal na dole !!
No ale ja wkoncu mam jakies zdiecia musze sie teraz tylko nauczyc jak je wklejac ! Jestem ciekawa czy bede wygladala wlasnie tak jak sobie mnie wyobrazacie ?
Do zobaczonka ! papa

ooo rany ale tu dzisiaj wesolo ;D no tak wypada i mi wkleic swoje zdjecie...hehe
z bledami Ago i Asiolku to mam zupelnie tak jak Wy ;)

A ja mojej coreczki taz tak bardzo nie czuje ale wiem ze niedlugo przyjdzie taki dzien ze bedzie brzusio sam skakal a na razie jak zjem czekolade albo wypije kawe i czasem jak sie wierce w lozku o czuje wyraznie jak sie tam uklada ;D i nozkami macha a do naszej galerii ugs wkleilam zdjecia jak macha do nas lopunka malenka :D

Aga faktycznie podobe te nasze brzuszki hihi
wiesz co ? ja tak sobie myslalm ze z drugim maluszkiem to brzusio duuuuuo wiekszy bedzie i szybciej go bedzie widac a tu...hmm....ciekawe

niestety bol plecków dokucza mi nadal... ale podobno to normalne i bedzie jeszcze gorzej... :-) nie ma to jak dorba wiadomość ihihihihhi
ale najwazniejsze ze humor mi dopisuje mimo wszystko i jak zawsze apetyt :-) nie pamietam kiedy apetyt mi nie dopisywał... ja zawsze byląm taka wiecznie nienażarta ihihihhi :-)
przed chwilką zjadłam jajecznice ze szczypiorkiem i kiełbaską... mniam mniam... i cały czas robie widoczek dla dzidzi który powiesze nad łózeczkiem :-) troszke to meczące ale daje duzo staysfakcji - ja jestem antytalenciem artystycznym wiec chociaż haft krzyżykowy pozostał ihihihihih tu nie trzeba być artystą :-)

reklama
No ja wlasnie tez tak myslalam.Bo mi sie wydawalo,ze miesnie sa bardziej rozciagniete i nie benda tak mocno trzymac i wyskoczy taki brzusio duzo wczesniej.Ja to to moje malenstwo najczesciej po jedzonku czuje-jak dostaje zastrzyk energetyczny to potem broi ;)

Do góry