reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Joaska pisze:
o co chodzi z tymi kodami, co????ja tam nigdy na to uwagi nie zwracalam............

a co do powietrza aniu to moze jasiowi jest za sucho ( chodzi mi oczywiscie o powietrze)..????
moze nawilzacz albo pieluszki na kaloryferze??

Pampers przyslal mi (pewnie gdzies znow podalam swoje dane) formularz - moge zbierac kody z pampersow i za nie dostac zabawke fischera - sa rozne do wyboru - w zaleznosci od punktow uzbieranych ;D

reklama
chciałam sie pochwalić bo wczoraj jakoś zapomniałam, że Weronika dostała wczoraj pierwszego chrupka kukurydzianego!
smakował jej tak bardzo,że musuałam jej dać drugi a mówie tutaj o tych długich paluchach chrupkowych!
I wiecie co? znalazłam sposób na marude- chrupki! zajada ąz uszy sie jej trzęsa i cisza w domku błoga!! Polecam!

ania.g pisze:
Niunka, ale masz sliczne zdjecie w aviatorku :laugh:
e_mama pisze:
Niuńka no no no !!! :laugh:
elfiko pisze:
Niunka ja tez podzielam zdanie koleżanek, super zdjęcie
Dziękuję :-* :-*
W końcu ujawniłam się troszkę odchudzona z wagą 71 kg ;D ;D
A tak dla przypomnienia, jak szłam rodzić ważyłam 106 kg. ::) ::) ::) ::)

gratuluje Niuńka 71kg!!!
ja mam nadal na przodzie 9.............. :(

jak sie odchudzasz?

Ania ile masz juz punkciorów?
co za dupki od poczatku uzywam pampersow i dawno bym miała te 150pkt max,a dostałam z 2 miesiace temu od nich ta ulotke i mam dopiero 50 pkt..

Lilka - jem wszystko to, co ma mało kalorii i stosuję dietę Montignaca. Wystarczy tylko przestrzegać zasady niełączenia w jednym posiłku pokarmów zawierających białko z tymi, które zawierają węglowodany.

reklama
Lilka pisze:
Ania ile masz juz punkciorów?
co za dupki od poczatku uzywam pampersow i dawno bym miała te 150pkt max,a dostałam z 2 miesiace temu od nich ta ulotke i mam dopiero 50 pkt..

Ja mam 70pkt i tez od niedawna jestem w posiadaniu tego formularza :(

Do góry