reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Witajcie babeczki,
To moze uda mi sie byc pierwsza dzisiaj:)
Chce powiedziec, ze wciaz nadrabiam, jeszcze 14 stron mi zostalo. Tak to jest ze jak czlowiek czyta zaleglosci to potem niestarcza czasu na pisanie. Ale moze dzisiaj juz sie wyrobie.

Alus mial katarek dwudniowy, taki leciutki i jeszcze cos tam jest, ale z noska mu nie leci juz. Ladnie oddycha w nocy, a smaruje mu mascia majerankowa pod noskiem. Mysle, ze to ta roznica temp. byla przyczyna.

Ok zmykamy na sniadanko i jak Alex pojdzie spac to zasiade ;)

reklama
i ja sie witam - dzis stacjonuje w domku - mam w tygodniu jeden dzionek bez pracy (weekendy oczywiscie tez). Ja tez sie martwie mala frekwecja na bb - chociaz latwiej mi sie nadrabia po pracy ;)

Dzieciaczki w galeryjce przesliczne - coraz starsze i powazniejsze ;).

Krzys to juz niezly zawodnik do raczkowania, Weronika jezyczek ma uroczy ;), Kubus jak zwykle slodziutki, Gabrysia pannica jak sie patrzy :laugh:, Macius jak zwykle przodownik we wszystkim, Majeczka podrywaczka ;), fajniutko wyglada kolo starszego kolegi ;), Adas tez sie slicznie rwie do siadania, no i starszy synek Kate opatulony na maxa :D

Piekne dzieciaczki ;D

No i musimy sie pochwalic ze 4 zabek przebil sie nam przez dziaselko - Jas juz nie wygrywa w konkurencji waga (na szczescie) i ostro zabral sie do pracy w kwesti zabkow (za wiele laurow zabral juz Maciejka gazeleczka ;) i Jas sie zdenerwowal i zapragnal zawalczyc w innych dziedzinach ;) ;D)

czesc dziewczynki :)

ja coprawda jeszcze bez kawki ale za to ze sniadankiem, wielka micha platkow z jogurcikiem........mmmmmmm

i zaraz zmykam po kaweczke,:)

gratulacje dla Jasia oczywiscie, u nas na razie zabkow brak!!!!

reklama
A ja sobie siedze z herbatka :laugh:.

Dziekuje za gratulacje w imieniu Jasia - druga seria zabkow poszla sprawniej - tylko 5-6 nocek wybudzen ;D.
Martwi mnie tylko ze wybudzenia nie ustaly - wiec albo ida nam kolejne zabki, albo nie wiem co?. Moze mam za suche powietrze w domku, bo Jas sie budzi i tak pokasluje?

Do góry