Z tymi opiekunkami to dosłownie skandal. Jednym słowem pracuje się na opiekunkę, a przy tym to nie my matki jesteśmy przy pierwszych słowach, pierwszych krokach, przy pierwszych najważniejszych chwilach w zyciu naszych maluchów tylko jakieś obce babska. I kurczę jeszcze trzeba im za to tyle płacic. Wrrrrrrr
reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
jestem zalamana Waszymi cenami za nianie, ja sie rozpytywalam u mie i jest szansa znalesc nianie za 400 zl!
a moj kochany synek jeszcze nie spi, niestety.........
dla Maciusia duuuuzo zdrowka i milosci rodzicow!!!
wlasnie moj los ufarbowal mi wloski i mam teraz sliczny, czarnu leb..........hihihihihih
a moj kochany synek jeszcze nie spi, niestety.........
dla Maciusia duuuuzo zdrowka i milosci rodzicow!!!
wlasnie moj los ufarbowal mi wloski i mam teraz sliczny, czarnu leb..........hihihihihih
kate332
lipcowe mamy'05
myśle że cena za opieke dużo zależy od miejsca a co za tym idzie zarobków, ja mieszkam w małej mieścinie wiec ludzie tu naprawde nie zarabiają kroci, dla wielu dodatkowe 400 zł miesięcznie to kupa forsy i nie przepierdują za przeproszeniem tylko biorą wszystko, a w miastach może są tzw nianie zawodowe które muszą sie za te pieniądze utrzymac (np w warszawie) więc może stąd tez ta kolosalna różnica...
Joaska
Lipcowe mamy '05
a co tu taka cisza kobitki????????
kiedys to byly czasy, czasem to nie moglam posta wyslac bo coraz to ktoras cos nowego wysylala i mi sie zatrzymywalo, a teraz............ehhhh
kiedys to byly czasy, czasem to nie moglam posta wyslac bo coraz to ktoras cos nowego wysylala i mi sie zatrzymywalo, a teraz............ehhhh
Lilka
Fanka BB :)
gazelaczek pisze:Hanti, to Cie może zaskocze ze dostalam oferte od studentki pedagogiki, ktora zazyczyla sobie 2000zl! ;D ;D ;D Tyle, że w W-wie zdarzają sie ludzie, ktorzy placą takie pieniąde za opiekę nad dziecmi i widać wszystkie chętne nianie polują na takie właśnie atrakcyjne okazje :
ja jako oiekunka zarabiałam duzo......duzo jak u nas na prowincji.......bo 350zł od 8-14 lub 15 +pomagałam im w domu no bo sie nudziałam ale nie nalezalo to do moich obowiązkow
fakt faktem jest to praca bez swiadczen,składek ale......to jednak wybor kazdej opiekunki
a takie sumy sa niedożeczne!!!! aby tyle sobie zyczyc za opieke.......śmieszne
Joaska
Lipcowe mamy '05
jak powiedzialam rafalowi, ze jedna pani to chciala 2000 tys zl. za opieke nad dzieckiem w Wawie to powiedzial, zebym jechala tam zarabiala a tu przysylala hihihihihhi
Joaska
Lipcowe mamy '05
spadam babulki kochane............do juterka spijcie mocno!!!!
a jakby Maniula zajzala z nienaszej strefy czasowej to przesylam caluski :-* :-* :-* :-* :-*
no i dziewczynki zachecam do wiekszej frekwencji na bb.............. ;D ;D ;D ;D
a jakby Maniula zajzala z nienaszej strefy czasowej to przesylam caluski :-* :-* :-* :-* :-*
no i dziewczynki zachecam do wiekszej frekwencji na bb.............. ;D ;D ;D ;D
elfiko
lipcowe mamy ´05
przybiegłam a raczej dowlokłam się powiedzieć Wam dobranoc
posprzątałam kuchnie ale tak na błysk i zajeło mi to troszke czasu od 19.30 do teraz ledwo żywa z niej wyszłam ale błyszczy ;D ;D ;D
teraz ide z butla do mojego małego wojownika i spać
dobranoc mamusie :-*
posprzątałam kuchnie ale tak na błysk i zajeło mi to troszke czasu od 19.30 do teraz ledwo żywa z niej wyszłam ale błyszczy ;D ;D ;D
teraz ide z butla do mojego małego wojownika i spać
dobranoc mamusie :-*
reklama
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
elfiko macie śliczny nowy suwaczek
Ja właśnie skończyłam karmić i coś sie młodej przestawiło, bo pojękuje w łóżeczku zamiast smacznie spać...
Sama idę pod prysznic i do łózia, ostatnia samotna nocka
Jutro mężul wraca >
Dobranoc kobiałki
Ja właśnie skończyłam karmić i coś sie młodej przestawiło, bo pojękuje w łóżeczku zamiast smacznie spać...
Sama idę pod prysznic i do łózia, ostatnia samotna nocka
Jutro mężul wraca >
Dobranoc kobiałki