reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Dziewczyny, a ja normalnie chudnę w oczach :( Wróciłam już dawno do wagi sprzed ciąży (tylko tak jak Tusi zostało mi parę cm w obwodzie w talii, mimo że brzuch mam już płaski).
A tak chciałam, żeby mi zostało kilka kg, bo nie chce być znowu takim szkieletem!!!!!!!!!! Jem normalnie za dwoje, obżeram się słodyczami i nic, moje obojczyki znowu zaczynają straszyć :) Chyba Maciejka wysysa ze mnie wszystkie soki :)

Klaudia pisze:
Dziewczyny, a ja normalnie chudnę w oczach :( Wróciłam już dawno do wagi sprzed ciąży (tylko tak jak Tusi zostało mi parę cm w obwodzie w talii, mimo że brzuch mam już płaski).
A tak chciałam, żeby mi zostało kilka kg, bo nie chce być znowu takim szkieletem!!!!!!!!!! Jem normalnie za dwoje, obżeram się słodyczami i nic, moje obojczyki znowu zaczynają straszyć :) Chyba Maciejka wysysa ze mnie wszystkie soki :)
Ja też chudnę w oczach i jestem na to zła. Kurde spodnie które se nakupowałam wisza jak na wieszaku, a sprzed ciązy nie mam. Przed ciążą nosiłam 36 , a teraz to niewiem jakies 37 napas a na tylek 36 ::) w tych stanikach push up to nic nie ma, normalnie załamka a chciałam wyglądać jak Jenifer Lopez.

Mydło już dawno się skończyło a tu dalej puchy :p ;)
Tuśka nie martw się cyckami, zawsze operacje plastyczną mozna zrobić :p ;D A zresztą, małe jest piękne :)

ciesze sie i to baaardzo bo przedłużyli mi semestr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! o 4 miesiace!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D

zrobilismy dzis zdjecia Mili jak siedzi w pozycji wyprostowanej!!!! wytrzymuje ponad minute
a wiec dzien dobrych wiadomosci!!

reklama
Do góry