reklama
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Mówię do niego NIE WOLNO, ale on ma mnie gdzieś i się wtedy śmieje. Ale dzisiaj jest juz lepiej, teściowa przyniosła mi oxycort i powoli zaczyna mi się rana goić, juz mi się zrobił strupek, no i juz tak nie boli. Narazie cały czas odciągam i karmię go z butelki, ale myślę że od jutra spróbuje znowu z piersi. W sumie nie ma tego zlego, bo przez to że mnie pogryzł w lewą pierś, karmiłam go chwile prawą i chyba wróciła mi laktacja, bo leci mi z niej coraz więcej mleka. Może mi sie w końcu wyrówna.gazelaczek pisze:Klaudia - ja też polecam bepanthen. A czy mowisz do Maciejki zdecydowanym tonem NIE WOLNO gdy Cie gryzie? Bo moj maluch tez mnie gryzl i wtedy przerywalam karmienie. Ale mialam powazne momenty zwątpienia i juz chcialam przejsc na mieszanki. Czasem balam sie karmic. Az ktoregos dnia po prostu przeszlo... Teraz ida kolejne zęby, bardzo Go boli, ale juz nie gryzie
A Maciek dzisiaj spał do 10, w nocy nakarmiłam go dopiero o 4 z prawej piersi (czyli z tej co mało leci) czyli miał przerwy 8 godzin, bo nie karmiłam go przez sen o 23.
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Klaudia,a próbowałaś odciągać pokarm ręcznie,zawsze to by była mniejsza ingerencja w bolące ranki
ja osobiście,tylko ręcznie odciągam,bo te laktatorem elektrycznym mnie bolało,a ręczne są do d....py
jak byś miała problem to mogę pomóc wskazówkami
Próbowałam odciągać ręcznie, ale strasznie mi to wolno szło, a że powoli zaczęła mi się goić rana, to już tak laktatorem nie boli
ja osobiście,tylko ręcznie odciągam,bo te laktatorem elektrycznym mnie bolało,a ręczne są do d....py
jak byś miała problem to mogę pomóc wskazówkami
Próbowałam odciągać ręcznie, ale strasznie mi to wolno szło, a że powoli zaczęła mi się goić rana, to już tak laktatorem nie boli
Lilka
Fanka BB :)
tusia26 pisze:Majciocha dzis zaczęła mówić mama, ale się cieszę. ;D
GRATULUJE!!!!!!!!!! i znowu zazdroszcze :laugh: juz drugi raz dzisiaj ;D
reklama