reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

elfiko pisze:
chyba masz racje Kate
a swoja droga to jestem w szoku- ale masz synalka zdolnego hoho, juz tylko patrzec jak zacznie zasuwac na czworaka ;D super

lilka gratuluje
fenks  ;D
tak naprawde to sama sie zastanawiam kiedy tak na poważnie ruszy w rejs  ::)
mój starszy syn też raczkował dużo wcześniej niż siedział - takie szybkie chłopaki....
ale musze powiedziec ze juz całkiem sprawnie sie przemieszcza po dywanie , na razie na brzuchu ale wędruje po pokoju że hoho, dzisiaj tak jak juz to zrobiły inne lipcowe dzieciaczki wlazł pod szafe (co prawda nie cały ale nogi mu sie schowały) i musze chyba częściej odkurzacc zeby mój krzysio-odkurzacz mnie nie ubiegł  ;D

reklama
hihihi
weronika znowu odkryla dzisiaj ze potrafi sie przekrecac z pleckow na brzuch ( do tej pory potrafila tylko z brzucha na plecy) i turlala sie dzisiaj po macie tak zawziecie ze zwrocila polowe mleka ::) , i wcale sie tym nie przejela tylko dalej szalala.

ok to ja tez juz zmykam, jeszcze ide pod prysznic, potem z butla do weroniki i spac
bossshhhhhh jak ja uwielbiam spac ::)
papa do jutra

dziewzcyny jestem pod wrażeniem osiągnięc waszych maluszków, Nina nie jest jeszcze tak "zaawansowana" - mam nadzieje ze to dlatego ze jest z końca miesiąca, ale niedługo zacznę sie martwić że tak "późno" wszytsko robi, mówia zeby nie porównywac ale czasem jest to silniejze..

Sylwia79 pisze:
dziewzcyny jestem pod wrażeniem osiągnięc waszych maluszków, Nina nie jest jeszcze tak "zaawansowana" - mam nadzieje ze to dlatego ze jest z końca miesiąca, ale niedługo zacznę sie martwić że tak "późno" wszytsko robi, mówia zeby nie porównywac ale czasem jest to silniejze..
Sylwia to tak jak i u nas,ja czytam tylko owyczynach innych lipcowych dzieciaczków
u nas to co czytam,przychodzi z jakimś dwutygodniowym opóźnieniem!!!

CHOCIAŻ MOJA OTKA JUŻ W ZESZŁYM TYGODNIU WOŁAŁA MAMA,JAK JEST GŁODNA..........NO I WOŁA BABA I TAKIE JUŻ SWOJE SŁÓWKA........I CO O TYM MYŚLEĆ,JAK SIĘ SAMA NIE PRZEKRĘCA,ANI Z BRZUCHA NA PLECY,ANI Z PLECÓW NA BRZUCH

Byłam w galeryjce i............

Tusia Majocha ślicznie wygląda,ma obycie dziewczyna z aparatem........i z facetami umie już postępować! ::) ::) ::)

Kate Twój synuś wędrowniczek,tylko GRATULOWAĆ,bo zazdrościć nie wypada! ;)

no i znowu sama sobie piszę

kiedyś to chociaż o tej godzinie chociaż Viola była....................buuuuuuuu

idę chyba spać.................DOBRANOC

witam
jestem pierwsza ;D O0
juz wstalismy a do pracy ide dopiero o 10-tej wiec troche przed nami leniuchowania

dzisiaj moze wyjdziemy chociaz na pare minut bo mi dziecko spiecuszeje całkowicie przez tą wieczną zmarzline
a pozatym chyba mu sie cos apetyt pogorszył moze przez to ciągłe siedzenie w domu

dzoieki za uznanie dla krzysia ;D :-*

Martuska udanego urlopu, i zaglądaj czsem..  ;D

hanti Sylwia79 nie można porównywac dzieci bo kazde rozwija sie w swoim tempie, mój moze dlatego ze chudzielec to bardziej ruchliwy, i mu łatwiej, no i czesto kłade go zeby sie troche "pomęczył" na brzuchu  ;)

zycze miłego dnia

reklama
Siemano tak rano!!!
Keate takie kołysanie w tej pozycji to nic innego nie oznacza jak to, że maluch szykuje ci się do raczkowania!!!! wow.
Dobra lecę sobie śniadanko zrobic jakies. Nara

Do góry