gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Witamy w sloneczny poranek,
Dzis pogoda piękna, spacerowa, a my idziemy zbadac Maciusiowi glowkę. Czyli EEG historii ciąg dalszy. Ciekawe czy tym razem sie uda. Mam iac z dzieckiem glodnym, chętnym do spania. Ciekawe jak ja to zrobię, zeby mi w samochodzie nie usnął, skoro takiego sennego mam Go zawieźć :
Tusiu, Twoja Majeczka to po prostu taka prawdziwa dziewczyna. Chlopaki będą mieli potem frajdę, bo z byle powodu będzie piszczała ;D
Dzis pogoda piękna, spacerowa, a my idziemy zbadac Maciusiowi glowkę. Czyli EEG historii ciąg dalszy. Ciekawe czy tym razem sie uda. Mam iac z dzieckiem glodnym, chętnym do spania. Ciekawe jak ja to zrobię, zeby mi w samochodzie nie usnął, skoro takiego sennego mam Go zawieźć :
tusia26 pisze:Jeny ta moja Majciocha to okropnie strachliwa : Np. w kąpieli lubi te rybki piszczki jak jej pływaja i je łapie. Ale zapiszczec nimi to juz nie - wielki pisk i płacz. Albo kupilismy jej pod choinkę ta kaczke co sama plywa to musiałam ja schowac bo tez sie jej boi. : Puściłam jej bajkę na komputerze troche ogladała ale jak wyskoczyl pirat to odrazu pisk i do placzu i tak duzo rzeczy sie boi :. Czy któraś dzidzia też taka, czy to tylko moja taka. Nie wiem czy mam sie tym martwic?
Tusiu, Twoja Majeczka to po prostu taka prawdziwa dziewczyna. Chlopaki będą mieli potem frajdę, bo z byle powodu będzie piszczała ;D