reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Witam
Oj ciężka noc za nami :( Mały marudził przez sen i pchał rączki do buźi. Trzabyło wstawać i dawać mu smoczka średnio co pół godziny. ::)
Dziewczynom pracującom - miłej pracy :)

reklama
I ja się przywitam z rańca :)

U nas nocka znośna. Jedzonko co 4 godziny, więc wypadło nam o 23:30, 4 i potem o 8. Ciekawe czy kiedyś uda nam się powtórzyć rekord 11,5 h, oczywiście myslę o najbliższej przyszłości a nie o czasach, kiedy Julka zabaluje na mieście i potem będzie odsypiała kaca ;D :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :):):)

muszę się zbierać z huncwotem na mróz :):)
zajrzę potem ....

czesc dziewuszki :)

wstalam sobie, wlasnie pije kaweczke ( Edytko jestes tu??) :D :D :D :D :D

co do siadania to Kuba siedzi u mnie na kolanach oparty o moj brzuch ale jak widze ze podpiera sie lokciami do siadu to mu pomagam, wychodze z zalozenia, ze jezeli dziecko chce , trzeba mu pomoc......

jestem jestem :)
bo mi tu smsują ze świata :)
ale kawkę wciągnę po spacerku w ramach rozgrzewki :)
pędzę póki mi dziecko nie wariuje samo....

ciekawe czy będzie bek jak wrócę ???

dziękujemy pięknie za komplementy dla tego mojego łobuza małego.
te zdjęcia robiłam jak jeszcze u mojej córci czasem humorek sie pojawiał
a z tym jęzorem to prawda- często mi pokazuje mała diablica i pewnie se myśli hehe matka ty se gadaj a ja i tak swoje hehe

noc u nas jako taka , nakarmiłam Weronike o tej 23 i potem pobudka o 2.30 ale smok ja uspał na godzine a potem już od 3 do 6 i mleczko
tyle,że teraz mam problem bo o 9.30 nie chciała nic jeśc, chciałam jej wcisnać kaszke bo obiad dopiero o 12 ale ona niecierpi kaszki przez łyżeczke podawanej musi być pół płynna

reklama
ha E_mamo ja odkad forum z rana okupuje to kawusi mam więcej ;D robie sobie w ekspresie i popijam ;D
tak więc ja nadal mam , Twoje zdrówko!

Do góry