reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Witam
Oj ciężka noc za nami :( Mały marudził przez sen i pchał rączki do buźi. Trzabyło wstawać i dawać mu smoczka średnio co pół godziny. ::)
Dziewczynom pracującom - miłej pracy :)

reklama
I ja się przywitam z rańca :)

U nas nocka znośna. Jedzonko co 4 godziny, więc wypadło nam o 23:30, 4 i potem o 8. Ciekawe czy kiedyś uda nam się powtórzyć rekord 11,5 h, oczywiście myslę o najbliższej przyszłości a nie o czasach, kiedy Julka zabaluje na mieście i potem będzie odsypiała kaca ;D :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :):):)

muszę się zbierać z huncwotem na mróz :):)
zajrzę potem ....

czesc dziewuszki :)

wstalam sobie, wlasnie pije kaweczke ( Edytko jestes tu??) :D :D :D :D :D

co do siadania to Kuba siedzi u mnie na kolanach oparty o moj brzuch ale jak widze ze podpiera sie lokciami do siadu to mu pomagam, wychodze z zalozenia, ze jezeli dziecko chce , trzeba mu pomoc......

jestem jestem :)
bo mi tu smsują ze świata :)
ale kawkę wciągnę po spacerku w ramach rozgrzewki :)
pędzę póki mi dziecko nie wariuje samo....

ciekawe czy będzie bek jak wrócę ???

dziękujemy pięknie za komplementy dla tego mojego łobuza małego.
te zdjęcia robiłam jak jeszcze u mojej córci czasem humorek sie pojawiał
a z tym jęzorem to prawda- często mi pokazuje mała diablica i pewnie se myśli hehe matka ty se gadaj a ja i tak swoje hehe

noc u nas jako taka , nakarmiłam Weronike o tej 23 i potem pobudka o 2.30 ale smok ja uspał na godzine a potem już od 3 do 6 i mleczko
tyle,że teraz mam problem bo o 9.30 nie chciała nic jeśc, chciałam jej wcisnać kaszke bo obiad dopiero o 12 ale ona niecierpi kaszki przez łyżeczke podawanej musi być pół płynna

reklama
ha E_mamo ja odkad forum z rana okupuje to kawusi mam więcej ;D robie sobie w ekspresie i popijam ;D
tak więc ja nadal mam , Twoje zdrówko!

Do góry