reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Jutro przychodzą do mnie koleżanki dwie, jedna z synkiem 8 miesięcznym, ale Maksio niech się nie martwi bo to tylko kolega ;)
Ale fajnie posadzimy oba boby i ciekawe co bedą robic? hi, hi ;D

reklama
Hej dziewczyny!
W weekend widze ze jakos zebralo sie Wam na pisanie :) U nas dzis od rana sensacja - Maciek zaczal siedziec bez trzymania i prosto!!! Ale bylam z Niego dumna gdy to zobaczylam! Oczywiscie zaraz polecialam po aparat i wszystko uwiecznilam.

Byla tez u nas Pani - kandydatka na nianię dla misia.,. Calkim milo nam sie rozmawialo. Tylko tak sobie pomyslalam, że juz nie będę mogla tylu fajnych momentow widzieci fotografowac gdy pojde do pracy :( Hm... w ogole rozklejam sie gdy mysle o pojsciu do pracy...

Tusiu - no to super że przezylasd tak wkscytujące doświadczenia ;D To pewnie przez tą koszulę, w koncu udalo sie zbalamucic męża, co? Pewnie w weekend chlopak odzyl... W sumie to musze Wam powiedziec, ze ja w srodku tygodnia to na nic nie mam sily - dopieor gdy mąż troche mi pomaga w weekend to jakoś zaczynam mieć wiecej energii.

Klaudia - ja też polecam bepanthen. A czy mowisz do Maciejki zdecydowanym tonem NIE WOLNO gdy Cie gryzie? Bo moj maluch tez mnie gryzl i wtedy przerywalam karmienie. Ale mialam powazne momenty zwątpienia i juz chcialam przejsc na mieszanki. Czasem balam sie karmic. Az ktoregos dnia po prostu przeszlo... Teraz ida kolejne zęby, bardzo Go boli, ale juz nie gryzie

hi, hi ;D Gazelaczku to raczej nie koszulka, bo ostatnio nawet mnie w niej nie widział, tak zimno, że w swojej gwiazdkowej bawełnianej pizamce śpię.

no Tuska gratuluje ;D ja miałam to samo wczoraj w południe ::) ;D
a tez śpie w bawełnianej ;D

weronika zasnęła
wreszcie
znowu szukałam zebów i nic nie znalazłam :-[ ale za to zaczęła sie ostro przekręcać na plecki z brzucha i odwrotnie i troszke ją to nawet zajmuje wiec moge do wc w tym czasie iśc ;D zostawiłam ja na macie w pokoju i poszłam do łazienki, wracam za chwile dziecka nie ma! patrze a ona pod łózeczkiem ! cała się schowała ;D

elfiko pisze:
no Tuska gratuluje ;D ja miałam to samo wczoraj w południe ::) ;D
a tez śpie w bawełnianej ;D

weronika zasnęła
wreszcie
znowu szukałam zebów i nic nie znalazłam :-[ ale za to zaczęła sie ostro przekręcać na plecki z brzucha i odwrotnie i troszke ją to nawet zajmuje wiec moge do wc w tym czasie iśc ;D zostawiłam ja na macie w pokoju i poszłam do łazienki, wracam za chwile dziecka nie ma! patrze a ona pod łózeczkiem ! cała się schowała ;D
Ha Elfiko nie wiem czy czytałąś, ale miałam to samo z tym schowaniem się pod łóżko - z dwa tygodnie temu. ;D

zimno mi strasznie brrrrr w piecu palimy a w domu i tak mam tylko 20 stopni i mi ręka do klawiatury przymarzła brrr ide po kawusie ::)

Dziewczyny od dwóch gdzies miesięcy robię brzuszki codziennie, nie odpuszczam sobie po 100 powolnych i powiem wam, ze widze rezultaty tego. Brzuch mniej mi zwisa i taki ładniejszy sie zrobil, dlatego polecam brzuszki i jeszcze raz brzuszki dla tych co latem chcą chodzić w krótkich bluzeczkach. ;D

no no, dziweczynki, gratuluje podbojow............oby tak dalej..........hihihihhi

tak dzisiaj sobie myslalam, ze dawno nie widzialam tutaj Agnieszki Ratajczak????ciekawe co u Niej i jej maluszkow!!!!!!???????

reklama
Gazelaczku Maciejka sliczny na foteczkach.....

a nasza modelka Weronisiammmmmmmmm, pierwsza klasa!!!!

musze pochwalic mojego synka, bo on tez dzisiaj siedzial dokladnie tak samo jak Macius.................na swoim lezaczku oczywiscie!!!
ale jak siada na lozku np to chwilke utrzumuje rownowage i myk upada!!! :p :p :p

Do góry